View Full Version : zbadanie żywotnosci baterii,jest cos takeigo?
dangorka
25-02-2007, 12:35
ostatniom zauwazylem ze moj telefon rozladowuje sie coraz szybciej,ledwo dociaga trzech dni,przy srednim uztkowaniu.Czy jest mozliwosc sprawdzenia baterii?Czy pracuje ona w 100%,czy tez jest zywotnosc dobiega konca?
z gory dzieki za odpowiedz
Kiedys jak oddalem swoj telefon (LG B2050 - miałem kiedys to cos co ciezko nazwac telefonem) do reklamacji to wykonali mi w serwisie test baterii. Wynik testu przyslali mi razem z telefonem. Wiec jest mozliwe to o co pytasz.
Jak wyciągniesz baterie to popacz tam na samej gurze koło tych czytników jest taki biały kwadracik jak ten biały kwadracik ma jakieś czerwone paseczki to żywot bateri dobiega konca a jak jest całe białe to jest ok.
markonix
25-02-2007, 14:54
Jak wyciągniesz baterie to popacz tam na samej gurze koło tych czytników jest taki biały kwadracik jak ten biały kwadracik ma jakieś czerwone paseczki to żywot bateri dobiega konca a jak jest całe białe to jest ok.
dzieki za info ;) a jesli mam doslownie odrobine czerwonego czy to juz tez znaczy ze do wyrzucenia?
a ja mam ten paseczek idealnie bialy a bateria przy malym uzytkowaniu trzyma 2 dni ....
ja tak samo mam truciak jak ty
MasterBarti
26-02-2007, 15:11
ciekawe, nie wiedziałem ale czy to prawda ????
michaelx
06-04-2007, 08:38
Bambi do szkoły..!!!!
Mr.Coolio
06-04-2007, 10:18
Bambi do szkoły..!!!!
A Ty przystopuj może trochę co? Już zauważyłem te Twoje kilka marnych postów i w każdym się czegoś czepiasz. Może lepiej napisz coś sensownego? To, że kolega bambi* ma problemy z ortografią to jest tylko i wyłącznie Jego sprawa i Ty nie masz tu nic do gadania. Radzę Ci "przymknąć się" trochę, jeżeli nie chcesz skończyć z warnem bądź banem.