PDA

View Full Version : program super ładuje sie straaaaasznie dłuuuugo...

drake87
27-02-2007, 20:38
Chodzi mi o ten program co podawaliscie że jest debesciacki do konwersji formatów video. Na początku jak go zainstalowałem to działało wszycho si, ładował sie si i wogle mogłem robić wszystko si. A od wczoraj jak klikam na ikone super [ a reinstalowałem ten program kilka razy i to samo sie robi] to nic nie wyskakuje a sam program załaduje sie dopiero za minutkę albo dwie. To nie problem sprzętu bo mam potwora że si... o co tu chodzi ktoś wie?

A i jeszcze jedno pytanie. Czemu za każdym razem jak podłaczam kabel usb to sie łąduje telefon?! Przecież jak bede chcieć to go kurde sobie naładuje a nie że to automat i za każdym razem gdy cosik zrzucam to mi sie ładuje po 5 minut! Fuck! Sick! :roll:

maciejka1990
27-02-2007, 21:18
Czemu za każdym razem jak podłaczam kabel usb to sie łąduje telefon?! Przecież jak bede chcieć to go kurde sobie naładuje a nie że to automat i za każdym razem gdy cosik zrzucam to mi sie ładuje po 5 minut! Fuck! Sick!

Taka juz uroda kabla usb. Jak podłączasz, to zawsze bedzie sie ładował. Ale to zaden problem, bo k750i ma baterię litowo-polimerową, ktora mozna ladować kiedy sie chce i ile sie chce. :D

the bill
27-02-2007, 21:26
Czemu za każdym razem jak podłaczam kabel usb to sie łąduje telefon?!
kup czytnik kart - nie będziesz podłączac kabla USB pod telefon.
wymień na K800 - tam mozesz ustawić czy po podłączeniu pod USB telefon ma być ładowany :wink: