View Full Version : Najnowszy soft w800i???
rawilson
07-03-2007, 13:33
Witam. Może mi ktoś powiedzieć jakie jest najnowszy soft do w800i??? bez zabawy w seus. wgrawam przez gflash czy davinci... ja mam R1bc002 ale to chyba nie jest najlepszy soft... pozdro
Masz ostatni oficjalny, najnowszy to R1BD001 (beta) - ja z niego korzystam i jestem zadowolony, jest dużo stabilniejszy niz R1BC002.
rawilson
07-03-2007, 14:12
no mialem juz go ale mnie denerwuj np. trzaski jakie slychać w słuchawkach po wyłaczeniu radia przyciskiem music... można je zlikwidować???
oczywiście, w załączniku masz pliki acoustic usuwające trzaski oraz sterownik na bazie W900 z wyczyszczonym brzmieniem (zero trzasków i szumów) oraz wzmocnionym podbiciem basów i głośnością.
Poprostu skopiuj wszystkie pliki z katalogu do folderu acoustic w telefonie.
http://www.megaupload.com/?d=7XU92CGN
rawilson
09-03-2007, 09:13
a co do walkmana to jak czasem go odpale to wywala pasek walkman i za chwile jest teraz gra czyli utwór i tytuł... jak to usunąc??? a i co do motywów to jak zmienie tapete to paski mi na dole pokazuje jednym kolorem... a jak wysle coś przez irde i klikne na uzyj jako tapeta to mi cały ekran jest jednym kolorem zabarwiony.. jak to usunąc???
Nie przerabiałeś po drodze pliku layout.xml albo menu.ml? Piszesz o rzeczach których ja na tym sofcie nie doświadczyłem...(R1BD001)
rawilson
10-03-2007, 17:42
a czym slashowałes???? ja davinci
Ja korzystałem phone XS++ i później z FAR'a żeby popodmieniać sterowniki itd.