View Full Version : wgrywanie menu
krzych181
10-03-2007, 15:24
Wgrywalem normalnie menu wszystko ladnie dzialalo teraz kiedy chcem wgrac inne menu ten plik menu.ml nie chce sie wgrac znaczy wgrywa sie kiedy wychodze i na koncu DAJE YES pozniej znowu wchodze w menu to tego pliku tam nie ma sa ine png... probuje juz 6 raz i to samo nawet kiedy wgrywam orginal menu.ml co jest ?? pomocy bo nie mam menu :D ?
krzych181
10-03-2007, 15:31
juz chyba wiem w czym probolem chociaz nie jestem pewien .. teraz mi sie wgralo dalem na pik menu.ml -->wlasciwosci --> tylko do odczytu i wtedy wgralem go .. czyz by to ?
Powiem ci tak!!! Masz w Far-ze dwa okienka po podłączenia fona wchodzisz w ten folder gdzie jest menu (okienko po lewej) a w drugim okienku znajdujesz folder z nowymi ikonami menu! Następnie w prawym okienku zaznaczamy wszystko prawym przyciskiem myszy dajemy COPY i wszystko powinno być OK. Noi na koniec ''...'' Yes. (acha w tym lewym oknie usuwamy menu.ml) musisz najwidoczniej coś robić źle !!! :)
Patryk1992
11-03-2007, 12:09
K750i@w800i + 2GB + Menu by me + Camdriver 9.98 + patche: przewijanie, 150 znaków w nazwach itp., No logo operatora i dużo więcej... Mr. Green Mogę być dumny!!! Siemq Mam do ciebie pytanie bo widze że się znasz na tym czy mogę choć kilka rzeczy tych co ty zrobiłeś zrobić w k610i???
Patryk1992 Napewno się da!!! Ale nasze telefony edytuje się przez Far-a, X++, GFlasha itp. A ty musisz w necie poszukać coś o swoim telefonie. Szczerze mówiąc nie wiem czy da się robić takie rzeczy jak z naszymi! To wszystko zrobiliśmy dzięki DARKMENOWI. :D
Nasze k750i to tele sławne pierwsze z taką matrycą, a twój wyszedł chyba po naszym więc jest trochę mniej znanym modelem :roll:
Ale może ktoś zna programy i powie ci co i jak :wink: