View Full Version : Przycisk w słuchawkach
Witam, zastanawiam się czy istnieje jakiś patch, który by zmieniał funkcje przycisku na słuchawkach(tego od odbierania połączeń) tak, żeby dało się nim pauzować i wznawiać albo przerzucać utworki w playerze??
Andrzej2202
12-03-2007, 22:06
Nie ma takiego patcha
Ja bym napisal jeszcze nie ma. Skoro mozna nim obierac rozmowe, wiec mozna go przeprogramowac. :)
Pozdr!
Edit: Jesli ktos zna się na programowaniu...i ma ochote stworzyc patcha to zapraszam
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6440&mode=threaded&pid=90387
Jesli ktos zna się na programowaniu...i ma ochote stworzyc patcha to zapraszam
Czy ktoś się zna? Tutaj (czy. na forum) to chyba tylko ja patche robiłem :> I nie zrobisz tego, ponieważ ten przycisk napewno nie ma zapisanej funkcji w sofcie :>
pamietam, mialem kiedys SL45i, na tamta platformę udalo mi się nawet napisac program w J2ME, ktory obslugiwal ten wlasnie przycisk.
Co do funkcji, to musi ona byc zapisana, bo w przeciwnym wypadku przycisk bylby bezuzyteczny, a jak wiemy taki nie jest.
Największy problem pojawia się gdzie jest on zapisany i jakie są możliwosci edycji jego funkcji.
To wiedza jak narazie tylko technicy i programisci SE ;)
Pozdr!
To wiedza jak narazie tylko technicy i programisci SE ;)
Napewno? To jak potencjalni użytkownicy SE, np. taki afghanjohnny czy jak mu tam, napisał program, dzięki któremu możemy flashować telefon? A Darkmen? On chyba nie pracuje jako technik ani programista w SE, a napisał plugin do FARa... ;) A patche? Każdy może je zrobić... Tylko trza mieć chęci i trza wiedzieć jak ;)
Szacunek dla Chlopakow, dla mnie te pisanie patchy to troche tak jak odrywanie nowego lądu przez Kolumba, niby chce doplynac do Indii, a tu Ameryka.
Pozdr. Jesli mozesz zlinkuj tutaj jakis ze swoich patchy i opisz troche, moze znajdzie sie troche amatorow tego stylu.
Pozdr!
Na forum jest jeden :) Ale on nic wielkiego nie robi :)