View Full Version : Nie mogę zgrać zdjęć z telefonu
Po podłaczeniu telefonu do kompa kablem USB w folderze zdjęc z aparatu zarówno w telefonie jak i na komputerze nic nie ma (puste foldery). Po odłaczeniu kabla wszystko wraca do normy. Wczoraj wszystko było OK. Co to moze być ? Wolnej pamięci w telefonie jeszcze jest duzo
zdjęcia zapisują się na komórce, więc tylko za pomoca programu do przeglądania plików z kómórki możesz je zobaczyć/zgrać. A To że po podłączeniu telefonu nie widzisz plików w telefonie to normalne.
pabul_77
14-03-2007, 20:26
musisz zainstalować PC Suite albo phone explorera
macia007
14-03-2007, 21:33
Albo ustaw w opcjach aparatu, by zdjęcia zapisywały się na karcie pamięci :wink: Ja z oprogramowania dołączonego na płycie w ogóle nie korzystam.
musisz zainstalować PC Suite albo phone explorera
Mam oba i żaden nie widział. Ale potem pogrzebałem w fonie i znalazłem opcję kopiowania zdjęc do pamieci telefonu, skopiowałem i wtedy komputer zobaczył je.
Teraz zajrzałem do opcji aparatu i było ustawione zapisywanie na kartę pamięci, więc zmieniłem na pamięć telefonu
A tak w ogóle : gdzie najlepiej powinny być zapisywane zdjęcia ? Przecież pamięć telefonu jest stos. niewielka (32MB) i jak się zapelni to co ? Trzeba mu zaznaczyć aby zapisywał na karcie czy sam na to wpadnie ?
Przecież pamięć telefonu jest stos. niewielka (32MB) i jak się zapelni to co ? Trzeba mu zaznaczyć aby zapisywał na karcie czy sam na to wpadnie ?
Sam na to wpadnie ;-)
benkowik
01-04-2007, 09:28
macia007 dokładnie jesli ci dołączyli karte (mojemu wujkowi nie dołączyli w punkcie ERA) i zanim ja mu zmieniłem to robiły sie zdjęcia ale nie zapisywały :)
DDR!no nie wiadomo :) czy wpadnie
mr. mafia
01-04-2007, 23:41
Jak ustawic, zeby zdjecia zapisywaly sie na karcie pamieci?
Z gory dzieki.
Mr.Coolio
02-04-2007, 09:47
Wchodzisz w ustawienia aparatu i na ostatniej pozycji masz zapisuj w: i wybierasz memory stick ;)