PDA

View Full Version : Problem z wysyłaniem sms

Pepsko
01-04-2007, 09:59
Problem pojawia sie przy wysyłaniu sms ... moge je wysylac ale do niektorych numerow poprostu wywala komunikat 'wysyłanie nie powiodło się ' np wysylam do swojej dziewczyny sms ( siec era) wszystko sie wysyla ladnie pieknie , natomiast pod inny numer tez z ery juz wyskakuje komunikat to samo mam np do kumpla z orange ;/ ... Czy ktos spotkał sie z takim problemem ?

Mr.Coolio
01-04-2007, 10:24
No ja np. wczoraj chciałem wysłać do kumpla sms'a do idei i wyskoczył mi taki komunikat, ale jak się później dowiedziałem kolega ma coś nie tak z telefonem ;)

Pepsko
01-04-2007, 10:53
no tylko ze to staje sie wkurzające bo teraz do kilku numerow mam taki wlasnie problem . do kilku numerow ery i paru orange ;/

Mr.Coolio
01-04-2007, 13:42
To udaj się do biura obsługi klienta. Bo to może być wina operatora.

promen
18-07-2008, 19:00
Menu
-->
Ustawienia
-->
Łączność
-->
Komunik. Danych
-->
Dostęp Wiad. Tekst.
-->
GSM
-->
Wybierz
-->

:)) nie ma za co

abc-k750
19-07-2008, 19:08
nie wiem ale to moze problem karty sim

strogomir2
28-09-2008, 14:13
Witam miałem ten sam problem z moim K750i Oczywiście wszystko dobrze ustawione nawet kartę SIM zmieniłem na nowa. Problem na chwile ustąpił lecz po pewnym czasie znowu powrócił w salonie polecili mi by przywrócić ustawienia fabryczne (jest taka funkcja w menu ustawień) ja tego nie próbowałem tylko wprowadziłem nowego softa. Problem ustąpił

Dlatego radze:
1. Sprawdzić kartę SIM
2. Ustawienia fabryczne
3. Nowy Soft (można samemu jeśli ktoś się na tym zna, można w serwisie mogą to tez na gwarancji chyba zrobić)