View Full Version : Jak wyłączyć dźwięk w aparacie
Witam mam taki problem kupilam sobie SE K750i i nie moge wylaczyc dzwieku robienia zdjec w telefonie nawet jak mam wyciszony calkowicie telefon to i tak jest dzwiek robienia zdjecia gdzie mozna znalesc funkcje zeby to wylaczyc
michalpop18
01-04-2007, 15:46
Jeśli masz dźwięk nawet przy wyciszeniu tzn że masz w erze. Tam wgrywają taki soft. Aby to zmienić musisz poszperać w sofcie co wiąże sie z utratą gwarancji. Na forum było już kilka takich pytań.
Mr.Coolio
01-04-2007, 18:22
Wcale nie musi mieć z ery. Jeżeli chcesz to zrobić musisz sięgnąć po Fara i wgrać patch. Ale tego już musisz sobie poszukać ;)
Mebleusz
01-04-2007, 18:25
Sprawa wygląda tak ,że jak masz telefon z Ery to tylko Flashowanie telefonu co niestety wiąże się z utratą gwarancji, a jak masz inną sięć to poprostu wycisz telefon ;)
P.S. Opcja Szukaj nie boli! :szukaj:
maciekkk
05-04-2007, 17:15
ja mam aparat nie z ERY tylko z angielskiego O2 i tez jest dzwiek mimo całkowitego wyciszenia..... a ztym szukaniem to zawsze kłopoty. żadko co się znajdzie....
Mr.Coolio
05-04-2007, 21:11
No to bez ingerencji w soft tego nie zrobisz. Jedynie można podmienić plik przez fara.
Marzenka
05-04-2007, 22:24
Ja jak chce aby nie bylo dzwieku podczas robienia zdjec,to po prostu w tym czasie wlaczam profil milczy :)
no tylko szkoda ze ja niemam takiego profilu
Tu masz poradnik jak to zrobić
http://gonzek.h2.pl/viewtopic.php?t=7093&postdays=0&postorder=asc&start=0