View Full Version : Soft bez simlocka??
Czy simlock jest zapisany w sofcie? Jeśli tak to czy można wgrać softa bez simlocka? Jak można to niech ktoś napisze jak i oczywiście mógłby podać jakiegoś linka o ile taki istnieje. Sorki jeśli to głupie pytanie, ale jestem zielony :oops:
O instalacji nowego softu było naprawde wiele razy wystarczy odrobine poszukać.
Masz nawet Przeklejony: http://gonzek.h2.pl/viewtopic.php?t=7401
Kiedy wgrasz nowego softa nie powinieneś mieć już simlocka choć jeśli dalej będziesz miał bo coś sie źle zrobi to są jeszcze inne sposoby.
bambi* a znasz te ,,inne'' sposoby??? Bo ponoć przez jakiś programik da się za darmo zdająć kablem DCU-60 :?:
Tak znałem bo z rok temu robiłem w k700i musiał bym poszukać bo już niepamiętam. Ale napewno sie da przynajmniej ja tak zrobiłem.
To jak znajdziesz zapodaj tutaj OK??? Z K700i też by się przydało :lol:
Andrzej2202
05-04-2007, 13:21
O instalacji nowego softu było naprawde wiele razy wystarczy odrobine poszukać.
Masz nawet Przeklejony: http://gonzek.h2.pl/viewtopic.php?t=7401
Kiedy wgrasz nowego softa nie powinieneś mieć już simlocka choć jeśli dalej będziesz miał bo coś sie źle zrobi to są jeszcze inne sposoby.
bambi po wgraniu nowego softu nigdy nie ściągniesz simloka,a jeśli znasz te inne sposoby to podaj .Takie sposoby do którego nie trzeba kabla serwisowego
A mógłbym sobie wgrać softa z simlockiem na orange? Jeśli można i ktoś ma to niech wrzuci i poda jakiegoś linka. Mam k750i CID49 R1CA021 EROM R3A005 i simlock na ere :x
kulkoncz
05-04-2007, 16:40
siema :) ja sie chcialem spytac jak sprawdza sie jakiego sie ma softa w k750i ?:>
Andrzej2202
05-04-2007, 16:44
siema :) ja sie chcialem spytac jak sprawdza sie jakiego sie ma softa w k750i ?:>
>*<<*<*1 inform.o oprogramowaniu
A mógłbym sobie wgrać softa z simlockiem na orange? Jeśli można i ktoś ma to niech wrzuci i poda jakiegoś linka. Mam k750i CID49 R1CA021 EROM R3A005 i simlock na ere Mad
Odpowie mi ktoś na to pytanie? :)
VanD nie da się założyć simlocka Softem ;-) A zresztą po co ci Orange jak masz Ere??? :crazy:
VanD nie da się założyć simlocka Softem ;-) A zresztą po co ci Orange jak masz Ere??? :crazy: To wytłumacz mi jak można założyć simlocka ( tylko proszę nie mów idź do serwisu :) ) A wolałbym mieć orange niż era albo heyah. Mam więcej znajomych w orange :)
Andrzej2202
06-04-2007, 17:50
A mógłbym sobie wgrać softa z simlockiem na orange? Jeśli można i ktoś ma to niech wrzuci i poda jakiegoś linka. Mam k750i CID49 R1CA021 EROM R3A005 i simlock na ere Mad
Odpowie mi ktoś na to pytanie? :)
Nie ma takiej możliwiści ,aby wgrać soft z simlockiem.Jak masz z powiedzmy simlock z plusa i wgrasz nowy soft to simlock z plusa i tak zostanie.
Nie ma takiej możliwiści ,aby wgrać soft z simlockiem.Jak masz z powiedzmy simlock z plusa i wgrasz nowy soft to simlock z plusa i tak zostanie.
Czyli jak narazie nic z tym simlockiem samemu nie zrobie? Andrzej a nie znalazłeś nigdzie chociaż malutkiego pościka jak ściągnąć simlocka kablem dcu60? :) Ja dziennie studiuje google i jak narazie lipa :( Może "ruski" :) już mają jakiś sposób :D tylko że nie znam języka :oops: :cry:
Andrzej2202
06-04-2007, 21:39
Czyli jak narazie nic z tym simlockiem samemu nie zrobie? Andrzej a nie znalazłeś nigdzie chociaż malutkiego pościka jak ściągnąć simlocka kablem dcu60? :) Ja dziennie studiuje google i jak narazie lipa :( Może "ruski" :) już mają jakiś sposób :D tylko że nie znam języka :oops: :cry:
Tylko kabel serwisowy,nawet ruscy nie mają pomysłu na ściągnięcie przez DCU-60
Tylko kabel serwisowy,nawet ruscy nie mają pomysłu na ściągnięcie przez DCU-60
No to nieciekawie. Przecież musi być jakiś sposób. :) Ciekawe ile jeszcze trzeba będzie czekać? A nie wiadomo nawet czy jest jakiś postęp w tym kierunku? hehe :)