View Full Version : Jak zmienić lub wyłączyć sygnał rozładowania baterii?
jak w temacie.
btw czy opcja szukaj nie działa, wpisałem bateria w pomocnej dłoni i "nie znaleziono".
Smacznego jaja
pzdr
Mr.Coolio
05-04-2007, 14:22
Opcja szukaj jak najbardziej działa. Bez ingerencji w soft dźwięku nie wyłączysz, jedynym rozwiązaniem jest uruchomić fara i podmienić jakiś plik, lecz to już nie moja działka. A żeby znaleźć coś w wyszukiwarce wystarczy wpisać jakieś mądre słowo ;)
Smacznego jaja
Dzięki i wzajemnie :D
pabul_77
05-04-2007, 23:40
ale masz problem...przecież jak włączasz do ładowania to jest tylko przez sekunde taki cichy dźwięk i co ci to przeszkadza? :D
kurczak379
06-04-2007, 09:41
pewnie mu chodzi o ten wkurzający dzwięk gdy na monitorze pisze "bateria rozładowana" poprostu wyloncz dzwonki ;p albo naładuj telefon ;/
Opcja szukaj jak najbardziej działa.
Fakt, działa, ale na hasło bateria w pomocnej dłoni znalazł dopiero teraz tylko ten wątek, ale generalnie działa.
Bez ingerencji w soft dźwięku nie wyłączysz, jedynym rozwiązaniem jest uruchomić fara i podmienić jakiś plik[...]
Nie wiecie może czy najnowsza wersja softu dostępna na stronach se, umożliwia właśnie zmianę tego dźwięku rozładowanej baterii?
W serwisie se nastraszyli mnie utratą gwarancji w razie gdyby coś poszło źle przy uploadzie softu ze strony se, więc dmuchając na zimne wolę to ominąć.
Dzięki za poardy ale, rozwiązanie typu wyłącz dźwięki lub podładuj nie są akceptowalne gdyż zazwyczaj w pracy nie mogę tego zrobić z różnych względów. W domku to inna inszość.
thx, greetz
pabul_77
08-04-2007, 21:52
z tego co wiem jeśli aktualizuje sie soft to nie traci sie gwarancji. Traci sie tylko przy zmianie softu np.z k750i na w800i
jak w temacie.
btw czy opcja szukaj nie działa, wpisałem bateria w pomocnej dłoni i "nie znaleziono".
Smacznego jaja
pzdr
Jeśli nie zależy Ci bardzo na gwarancji to sobie wgraj patcha który wyłącza ten dźwięk :) Znajdziesz go tu na forum :)