PDA

View Full Version : Co można zrobić kablem dcu 60?

piotrek920123
06-04-2007, 10:43
Witam
tak jak w temacie, co można zrobić za pomocą kabla dcu 60 oprócz wrzucania tapet, itp?
Szukalem w wyszukiwarce ale nic nie znalazłem
Pozdro

Mr.Coolio
06-04-2007, 10:47
Można przeflashować cały soft. Przerobić na w800, naładować telefon ;)

piotrek920123
06-04-2007, 10:52
a można usunąć pliki wgrane przez operatora i te denerwujące dzwięki(rozładowanej bateri)

balbin
06-04-2007, 11:04
Można, poprzez FAR-a. Jak to zrobić znajdziesz w dziale "Tuning"

Mr.Coolio
06-04-2007, 11:04
Można, można, tylko do tego potrzebujesz program Far, ale tego już sobie poszukaj na forum. Jest wiele opisów jak co robić, usuwać itp :)

piotrek920123
06-04-2007, 12:32
wiem ze far-em mozna usuwac bo usuwalem z k300, tyle ze do k300 mialem kabel serwisowy, a w tym temacie sie pytam co mozna zrobic dcu 60

balbin
06-04-2007, 12:47
Umiemy czytać i wiemy, że chodzi Ci o kabel DCU-60. Wszystko co napisane jest wcześniej zrobisz tym właśnie kablem.

Andrzej2202
06-04-2007, 21:27
Oprócz simlocka wszystko

piotrek920123
07-04-2007, 13:10
dzięki bardzo

Mr.Coolio
07-04-2007, 14:03
Nie ma sprawy ;)

misio515
17-04-2007, 21:17
Można jeszcze zabić kogoś, podrapać się po plecach, wymachiwać, spalić, męczyć zwierzęta, męczyć rośliny, skrobać farbe ze ściany, gryźć, dłubać w nosie, uchu, oku, pępku tyłku etc. ... Można wiele rzeczy! zależy to od twojej inwencji!

AlaN
17-04-2007, 23:30
Kablem DCU-60 zrobisz z telefonem wszystko. Dosłownie wszystko. SE to nie Nokia, gdzie potrzebujesz innych kkabli, innych softów, tel. nie jest widziany w kompie jako dysk itp (bo Nokia to badziewie ;P ).
Oprócz tego, możesz kabel pociąć, wyrzucić, kogoś nim udusić i ew. poobcinać wtyczki - tylko po co? ;) (to oczywiście żart). A na poważnie, kabel ten służy - jak pisałem na początku - do wszystkiego w działaniu z SE.

Andrzej2202
18-04-2007, 15:15
Kablem DCU-60 zrobisz z telefonem wszystko. Dosłownie wszystko. SE to nie Nokia, gdzie potrzebujesz innych kkabli, innych softów, tel. nie jest widziany w kompie jako dysk itp (bo Nokia to badziewie ;P ).
Oprócz tego, możesz kabel pociąć, wyrzucić, kogoś nim udusić i ew. poobcinać wtyczki - tylko po co? ;) (to oczywiście żart). A na poważnie, kabel ten służy - jak pisałem na początku - do wszystkiego w działaniu z SE.

Dokładnie twierdzę jak ty oprócz oczywiście ściągnięcia simlocka

edit.Kavior: Coolio1 ma rację - tylko bezsensowne nabijanie postów... :/

Mr.Coolio
18-04-2007, 16:02

Po co jeszcze dokładacie swoje 3 grosze? Temat był zakładany dawno temu i udzieliliśmy odpowiedzi błyskawicznie i to co wy napisaliście jest już dawno stwierdzone, ale nie, przecież trzeba sobie posta nabić... Nic nowego do tematu nie wnosisz i ja bym Cię ukarał niestety...

Andrzej2202
18-04-2007, 17:17

Po co jeszcze dokładacie swoje 3 grosze? Temat był zakładany dawno temu i udzieliliśmy odpowiedzi błyskawicznie i to co wy napisaliście jest już dawno stwierdzone, ale nie, przecież trzeba sobie posta nabić... Nic nowego do tematu nie wnosisz i ja bym Cię ukarał niestety...

Coolio1 ale ty jesteś bystrzak co ty wniosłeś do tego tematu .Ja napisałem ,że nie można ściągnąć simloka czy według was jest to nabijanie postów.Widzę ,że niema się co za dużo udzielać.Coolio1 dzięki tobie dostałem warna dzięki ci dobry człowieku .Być może dostanę drugiego ,ale gdyby moderator był sprawiedliwy dałby i tobie warna....dzięki -pozdrawiam.Smiem stwierdzić ,że zachowujesz się jak moderator,dlaczego ty nie edytujesz postów tylko je nabijasz.I jeszcze jedno jestem za stary by się jeszcze czegoś nauczyć ,tym bardziej od tak młodego człowieka jak ty kolego

Mr.Coolio
18-04-2007, 17:23
Coolio1 ale ty jesteś bystrzak co ty wniosłeś do tego tematu

Dziękuję za uznanie, ale jak widzisz wypowiedziałem się jako pierwszy i w kilku słowach powiedziałem prawie wszystko.

Chciałem Ci przypomnieć, że już się wypowiadałeś w tym temacie, więc było tylko edytować, a nie pisać nowego posta. Za to i nie tylko dostałeś warna, bo w innych tematach robiłeś tak samo lub inne błędy popełniałeś. Może teraz się nauczysz? Myślę, że zagadka już dawno została rozwiązana i nikt już nic nie wniesie do tego tematu, więc proponuję go zamknąć.

AlaN
18-04-2007, 20:34
A ja się wtrącę: Coolio1, co Cię tak boli, że ktoś napisał posta i mu jeden punkt doszedł w ilości postów? Grasz w jakims konkursie na ilość postów czy jak? Ktoś Ci płaci za ilość postów, czy za to, żebyś ścigał innych że nie piszą tak, jak Ty byś chciał? No chłopie! Wyluzuj! To nie Twoje prywatne forum, więc sposób pisania postów, ich treść i zawartośc merytoryczną zostaw Moderatorom - to oni sa od tego, żeby wybierać to co poprawne i kasować to co wprowadza zamieszanie. Masz jakieś kompleksy czy jak?! No nie rozumiem Ciebie i innych którym przeszkadza, że ktoś napisał nic nie wnoszącego do tematu. Mnie to nie denerwuje, chce pisać, niech pisze. Moderatorzy zadecydują co z tym zrobić a nie ja (i nie Ty!).
Więc daj se luzu chłopie i przymykaj oko na posty innych. Jak Ci nie pasuje, zwróć uwage moderatorom ale nie rzucaj sie publicznie na każdego który Ci nie pasuje, bo sam zaczynasz wychodzić na dziwaka.
Załóż własne forum i będziesz rządzić jak Ci się chce. Tylko że przy takim podejściu, to raczej szybko ludzie od Ciebie pouciekają.

Mr.Coolio
18-04-2007, 21:57
A ja się wtrącę: Coolio1, co Cię tak boli, że ktoś napisał posta i mu jeden punkt doszedł w ilości postów? Grasz w jakims konkursie na ilość postów czy jak? Ktoś Ci płaci za ilość postów, czy za to, żebyś ścigał innych że nie piszą tak, jak Ty byś chciał? No chłopie! Wyluzuj! To nie Twoje prywatne forum, więc sposób pisania postów, ich treść i zawartośc merytoryczną zostaw Moderatorom - to oni sa od tego, żeby wybierać to co poprawne i kasować to co wprowadza zamieszanie. Masz jakieś kompleksy czy jak?! No nie rozumiem Ciebie i innych którym przeszkadza, że ktoś napisał nic nie wnoszącego do tematu. Mnie to nie denerwuje, chce pisać, niech pisze. Moderatorzy zadecydują co z tym zrobić a nie ja (i nie Ty!).
Więc daj se luzu chłopie i przymykaj oko na posty innych. Jak Ci nie pasuje, zwróć uwage moderatorom ale nie rzucaj sie publicznie na każdego który Ci nie pasuje, bo sam zaczynasz wychodzić na dziwaka.
Załóż własne forum i będziesz rządzić jak Ci się chce. Tylko że przy takim podejściu, to raczej szybko ludzie od Ciebie pouciekają.

Nie AlaN, nie boli mnie to. Mi nie zależy na postach i nigdy nie zależało, ale ostatnio śledziłem posty Andrzeja i zauważyłem, że zawsze dorzuca coś od siebie nawet kiedy temat jest już rozwiązany. To mi się nie podoba i zgłosiłem to moderatorom, ale ja też napisałem coś od siebie, bo w ten sposób robi się śmietnik na forum. A Ciebie Alan uważam za doświadczonego już faceta i jest ok. Swojego forum nie założę, bo nie mam jak na razie na to czasu.