View Full Version : Dwa problemy!
1. Wgrałem sobie camdrives 15.0 robię zjęcie i telefon wychodzi mi spowrotem do pulpitu ;/ Co mam zrobić, żeby działało tak jak przy standardowych sterach? Może jest jakaś stabilniejsza wersja camdrivera?
2. Wgrałem sobie ikonki i motyw menu_equlizer i czasami nie mogę ustawić tapety bo mi pisze, że nie można użyć tego pliku. Dopiero po wyciągnięciu bateri mogę ustawić tapetę, tylko że za jakiś czas sama znika. Co radzicie?
Andrzej2202
07-04-2007, 12:45
Myślę ,że wszystko to robi camdriver.Miałem też kiedyś wgrany ten camdriver i robiły się różne cuda.Ja bym ci polecił 8.54 jest lepszy moim zdanie nawet od hybridy 7.7final
Myślę ,że wszystko to robi camdriver.Miałem też kiedyś wgrany ten camdriver i robiły się różne cuda.Ja bym ci polecił 8.54 jest lepszy moim zdanie nawet od hybridy 7.7final
Wgrałem camdrive 8.54 i mam kolejny problem. Prrzy robieniu zooma zamiast zbliżenia zaczynają sie zmieniać kolory tak jakbym zmieniał kontrast. Co z tym? Były jeszcze jakieś inne stery chyba zuza ale nie wiem dokładnie jak się to nazywało dlatego nie mogę znaleźć. Andrzej przypomnij nazwe :)
Andrzej2202
07-04-2007, 15:11
Wgrałem camdrive 8.54 i mam kolejny problem. Prrzy robieniu zooma zamiast zbliżenia zaczynają sie zmieniać kolory tak jakbym zmieniał kontrast. Co z tym? Były jeszcze jakieś inne stery chyba zuza ale nie wiem dokładnie jak się to nazywało dlatego nie mogę znaleźć. Andrzej przypomnij nazwe :)
Jak chcesz zbliżyć naciśnij 4 później zbliżaj,jak chcesz wyjść z zoom znowu 4
Aha dzięki :) Przy standardowym camdrive automatycznie mi się to włączało :) Thx za pomoc :)
Tylko czemu jak zrobię zdjęcie ze zoomem to wychodzi bez? :)
bartez229
10-05-2007, 21:35
Mam pytanie co do camdriver 5.3
Miałem takiego na początku i przy dużym rozmiarze zdjęć wyświetlało się że przy obecnym rozmiarze zdjęcia nie jest dostępne powiększenie.
Kolega też ma camdriver 5.3 i przy dużych zdjęciach można korzystać z zoomu, wgrałem więc sobie jego camdrivera ale u mnie zoom jest tylko do 2,5 a po zrobieniu zdjęcia ono powraca do normalnego rozmiaru. Co jest przyczyną? Proszę o pomoc
bartez229
10-05-2007, 21:45
Ale soft tez mam taki sam
Andrzej2202
11-05-2007, 15:24
To nie jest wina softu tylko telefonu.Każdy sterownik camery będzie działał inaczej na poszczególnych telefonach.Ja też nie mam zoomu ,a testowałem chyba wszystkie stery jakie wyszły.
bartez229
11-05-2007, 15:33
Ja też myślęże to nie wina softu
Ale chciałem wiedzieć czy da się to zrobić
Andrzej2202
11-05-2007, 15:51
W niskiej rozdzielczości jest w wysokiej niema i nie da się tego zrobić bynajmniej ja nie znam sposobu.
bartez229
11-05-2007, 16:35
ok
Rozumiem