View Full Version : Internet w komie przez dcu-60 ?
Dużo czytałem na temat internetu w komie przez kompa. Wszyscy opisują sposób prze bluta i piszą, że przez kabel też się da, tylko że żaden mądrala nie opisze jak ;/ może ktoś dać jakieś info jak to zrobić? Andrzej2202 liczę na Ciebie jak zawsze :):):)
Andrzej2202
08-04-2007, 08:51
Dużo czytałem na temat internetu w komie przez kompa. Wszyscy opisują sposób prze bluta i piszą, że przez kabel też się da, tylko że żaden mądrala nie opisze jak ;/ może ktoś dać jakieś info jak to zrobić? Andrzej2202 liczę na Ciebie jak zawsze :):):)
Dlaczego na mnie nigdy mnie to nie interesowało dlatego,że jak przez kabel to chyba nie ma sensu siedzieć metr dalej od monitora i męczyć się na małym ekraniku telefonu.Myślę ,że jak już to lepiej przez BT bo możesz być w pokoju obok i będzie internet miał na komie z kompa.
Dlaczego na mnie nigdy mnie to nie interesowało dlatego,że jak przez kabel to chyba nie ma sensu siedzieć metr dalej od monitora i męczyć się na małym ekraniku telefonu.Myślę ,że jak już to lepiej przez BT bo możesz być w pokoju obok i będzie internet miał na komie z kompa.
Np. dla tego, że niektórzy z nas mają bardzo nieżyczliwe rodzeństwo, które nie odstąpi komputera w najpilniejszej potrzebie nawet na minutkę :) Szukałem na google i nie mogę znaleźć nic po polsku na ten temat :(
Andrzej2202
08-04-2007, 10:15
A dlaczego nie zrobisz tego przez BT przecież wydaje mi się ,że będzie lepiej
Bo nie mam BT w kompie :(
Andrzej2202
08-04-2007, 10:43
Bo nie mam BT w kompie :(
To proste wydajesz 3 dychy i masz
Wow. Oczekiwałem innej pomocy no ale nie Twoja wina, że też nie wiesz :) Poszukam jeszcze gdzieś może coś znajdę :) A może ktoś inny wie jak to zrobić?
Andrzej2202
08-04-2007, 11:28
Wow. Oczekiwałem innej pomocy no ale nie Twoja wina, że też nie wiesz :) Poszukam jeszcze gdzieś może coś znajdę :)
Napisałem ci ,że nigdy się tym nie interesowałem poprostu nie ma takiej potrzeby ja mam swój komp.dzieci tak samo więc jak widzisz.Przykro mi ,że nie mogę ci pomóc.
Przykro mi ,że nie mogę ci pomóc.
Przecież nic nie szkodzi :) Pytałem Ciebie bo w wielu rzeczach już mi pomogłeś i myślałem, że wiesz coś na ten temat :) Nie ma za co przepraszać :)