PDA

View Full Version : Internet w komie przez dcu-60 ?

VanD
08-04-2007, 04:32
Dużo czytałem na temat internetu w komie przez kompa. Wszyscy opisują sposób prze bluta i piszą, że przez kabel też się da, tylko że żaden mądrala nie opisze jak ;/ może ktoś dać jakieś info jak to zrobić? Andrzej2202 liczę na Ciebie jak zawsze :):):)

Andrzej2202
08-04-2007, 08:51
Dużo czytałem na temat internetu w komie przez kompa. Wszyscy opisują sposób prze bluta i piszą, że przez kabel też się da, tylko że żaden mądrala nie opisze jak ;/ może ktoś dać jakieś info jak to zrobić? Andrzej2202 liczę na Ciebie jak zawsze :):):)

Dlaczego na mnie nigdy mnie to nie interesowało dlatego,że jak przez kabel to chyba nie ma sensu siedzieć metr dalej od monitora i męczyć się na małym ekraniku telefonu.Myślę ,że jak już to lepiej przez BT bo możesz być w pokoju obok i będzie internet miał na komie z kompa.

VanD
08-04-2007, 09:41
Dlaczego na mnie nigdy mnie to nie interesowało dlatego,że jak przez kabel to chyba nie ma sensu siedzieć metr dalej od monitora i męczyć się na małym ekraniku telefonu.Myślę ,że jak już to lepiej przez BT bo możesz być w pokoju obok i będzie internet miał na komie z kompa.

Np. dla tego, że niektórzy z nas mają bardzo nieżyczliwe rodzeństwo, które nie odstąpi komputera w najpilniejszej potrzebie nawet na minutkę :) Szukałem na google i nie mogę znaleźć nic po polsku na ten temat :(

Andrzej2202
08-04-2007, 10:15
A dlaczego nie zrobisz tego przez BT przecież wydaje mi się ,że będzie lepiej

VanD
08-04-2007, 10:41

Bo nie mam BT w kompie :(

Andrzej2202
08-04-2007, 10:43

Bo nie mam BT w kompie :(

To proste wydajesz 3 dychy i masz

VanD
08-04-2007, 11:25

Wow. Oczekiwałem innej pomocy no ale nie Twoja wina, że też nie wiesz :) Poszukam jeszcze gdzieś może coś znajdę :) A może ktoś inny wie jak to zrobić?

Andrzej2202
08-04-2007, 11:28

Wow. Oczekiwałem innej pomocy no ale nie Twoja wina, że też nie wiesz :) Poszukam jeszcze gdzieś może coś znajdę :)
Napisałem ci ,że nigdy się tym nie interesowałem poprostu nie ma takiej potrzeby ja mam swój komp.dzieci tak samo więc jak widzisz.Przykro mi ,że nie mogę ci pomóc.

VanD
08-04-2007, 14:32
Przykro mi ,że nie mogę ci pomóc.

Przecież nic nie szkodzi :) Pytałem Ciebie bo w wielu rzeczach już mi pomogłeś i myślałem, że wiesz coś na ten temat :) Nie ma za co przepraszać :)