View Full Version : Zachowanie baterii SE K750i
tomkol22
08-04-2007, 06:51
Mam pytanie. Podczas rozmowy bateria mi się rozładowuje. To normalne. Ale w czasie gdy telefonu nie używam stan baterii się zwiększa. Czy to normalne ? :)
tak to jest rzecz normalna . Poziom baterii skacze w zależnosci od uzytkowania . Np gdy gram mam baterie 80% a gdy koncze grac jest na 62... [po kilku minutach wskakuje na n 78 . Temat byl poruszany na forum kilkakrotnie :]
tomkol22
08-04-2007, 20:46
wielkie dzięki
ak to jest rzecz normalna . Poziom baterii skacze w zależnosci od uzytkowania . Np gdy gram mam baterie 80% a gdy koncze grac jest na 62... [po kilku minutach wskakuje na n 78 . Temat byl poruszany na forum kilkakrotnie Smile
jak po skonczonej grze wskoczy ci w twoim przypadku na 78 to nie jest to prawdziwy stan baterii , ponieważ u mnie po chwiluni uzytkowania spada znowu na poziom zaraz po zakonczeniu działania w twoim przypadku gry..jak niby telefon moze sie ładowac po tym jak juz osiagnał dany poziom rozładowania baterii..heh moze źle to rozumiem. niech ktos doswiadczony sie wypowie :mrgreen:
poziom baterii pokazuje aktualne napięcie baterii więc gdy gramy to napięcie jest większe, a gdy chwile odstawimy telefon i spadnie napięcie to pokazuje że bateria jest bardziej naładowana