View Full Version : telefon zacina sie
bombelaz
08-04-2007, 11:36
Mialem 3 przypadki ze mi sie zaciol. Raz gdy ogladalem filmik, i dwa razy podczas grania w gry. Tez tak macie? To obejmuje gwarancja?
Andrzej2202
08-04-2007, 11:57
Napisz coś więcej,karta ,soft,gdzie są gry na karcie czy w telefonie
sunny erricsun
08-04-2007, 12:18
i napisz jak długo masz telefon i czy masz zapełnioną pamięć
Napisz coś więcej,karta ,soft,gdzie są gry na karcie czy w telefonie
Karta nie ma nic do gadania dla tego ze to jest PRO DUO a nie MMC która pobiera prąd z telefonu - PRO DUO jest nieżależna ma jakby własne zasilanie - to znaczy nie wykorzystuje go prawie wcale tylko mikrony amperów na nawiązanie połaczenia.
Jezeli juz sie zawiesza telefon to wina tylko softu lub zapchanej pamięci ale w telefonie nie na karcie.
Andrzej2202
08-04-2007, 12:43
Jesteś w błędzie karta ma znaczenie .Jeśli jest zapchana lub wgrywasz często i usuwasz pliki od czasu do czasu powinno się zgrać pliki na kompa i kartę sformatować.Tel. zaczyna mulić i pliki się zacinają.
Tak Andrzej2202 ma rację. Mój telefon też się zacinał przy zapchanej plikami karcie. Wystarczył format karty i chodzi jak nówka :)[/b]
bombelaz
08-04-2007, 18:50
Moze i chodzilo karte(Mam 64 to co daja do zestawu) chlopaki bo gdy byla czysta to scinanie nie wystepowalo ;) Co do softu to nawet nie wiem jak sprawdzic bo telefon mam od 4 dni ;) Co do gier to gram w standardowe - tennis i F16 ;P
Andrzej2202
08-04-2007, 19:04
Moze i chodzilo karte(Mam 64 to co daja do zestawu) chlopaki bo gdy byla czysta to scinanie nie wystepowalo ;) Co do softu to nawet nie wiem jak sprawdzic bo telefon mam od 4 dni ;) Co do gier to gram w standardowe - tennis i F16 ;P
To rozumiem ,że jeszcze nic nie robiłeś z softem.Śmiało możesz zrobić master reset i wszystko będzie owiele szybciej chodziło i napewno nie będzie się zacinało.Ja jak nie miałem żadnych kombinacji z telefonem robiłem master reset dość często nie macie pojęcia jak wszystko szybko chodziło.
Co do softu to nawet nie wiem jak sprawdzic
Soft sprawdzisz za pomocą kombinacji >*<<*<* Inf. o usługach -> Inform o oprogram. :)
<,> - ruch joya w lewo lub w prawo
* - gwiazdka :)
bombelaz
10-04-2007, 10:06
master reset
Az czym to sie je? ;) gdzie to wlaczyc?
Co do Softu to duzo tu literek i cyferek. Co jest wazne aby wam przekazac bo nie chce mi sie wszystkiego pisac :P
Co jest wazne aby wam przekazac bo nie chce mi sie wszystkiego pisac
przepisz pierwszą linijkę, czwartą i to co pisze pod "Wersja oprogramowania
ITP" :) powinno wystarczyć Andrzejowi2202 :)
bombelaz
11-04-2007, 16:16
teraz to juz nie moge wywolac tego menu bo wskakuje mi w kalendarz :P
no to usuń skrót z tego przycisku i będzie działało :) chociaż mnie działa nawet ze skrótami :) mam ustawiony skrót wiadomości i śmiga :) pozdro
Andrzej2202
12-04-2007, 15:10
no to usuń skrót z tego przycisku i będzie działało :) chociaż mnie działa nawet ze skrótami :) mam ustawiony skrót wiadomości i śmiga :) pozdro
Pewnie najpierw utwórz skrót i będzie działało.
ej a jaki jest kod do master resa?
Andrzej2202
12-05-2007, 22:12
ej a jaki jest kod do master resa?
Jak nie zmieniałeś to cztery zera /0000/