View Full Version : PYTANIE/PROŚBA DO POSIADACZY SE K750i Z HeyahGG
witam kto ma SE k750i i ma w nim HeyahGG ??
ja mam od 2 dni niby chodzi elegancko zrobilem tak jak pisalo na stronie heyah jak i na forum ale zawsze jak przekrocze (albo i nie) 50 kb wyslanych lub odebranych danych zabiera mi z konta 20 groszy lub nawet czasami wiecej od 2 dni juz pare zł sie uzbieralo.. poprostu wchodze na GG pogadam ze znajomymi pare minut oni cos mi tam napisza sprawdzam stan konto i zawsze jest cos mniej.. 20 groszy raz to nawet mi zniknelo ponad 70 groszy jak pisalem w sumie przez te 2 dni stracilem juz pare zł ;/
JAK TO ZROBIC ZEBY FAKTYCZNIE BYL OZA FREE ?? ZNACZY ZA FREE PIERWSZY TYDZIEN A ZA KAZDY KOLEJNY 1 ZŁ bo mi ciagle kase bierze.. a nie powinno ;/ - i tu prosba o pomoc do posiadaczy SE k750i no i HeyahGG
wszystko robilem tak jak trzeba (chyba) lacze sie przez GPRS nie przez WAP nawet mam nad zasiegiem taki niebieski trojkacik on oznacza to ze jest wlaczony GPRS mam ten trojkacik nawet jak nie siedze na GG
wiec taka prosba kto ma na SE k750i HeyahGG i mi krok po kroku napisze (powie) co ma i gdzie wpisane w jakiej zakladce chce porównac sobie i ewentualnie u siebie zmienic jesli mam cos zle ale mysle ze mam dobrze.. dlatego chce sobie sprawdzic u kogos kto ma HeyahGG na SE k750i
najlepiej prosze o kontakt na GG : 41413
no lub prosze napisac tu na forum co i jak.. gdzie co ma byc wpisane i co ma byc wlaczone..
bo teraz to juz sie boje siedziec na tym GG.. zostawie na caly dzien i mi z konta zniknie nie wiem np. 20 zł ?? nie chce ryzykowac.. a czytalem na forum ze juz i takie przypadki byly wiec chce zrobic tak zeby ani grosza mi nie bralo.. (tylko 1 zł tygodniowo)
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam
sunny erricsun
08-04-2007, 17:16
bo teraz to juz sie boje siedziec na tym GG.. zostawie na caly dzien i mi z konta zniknie nie wiem np. 20 zł
jeżeli nikt do ciebie nie bedzie pisał to nic ci nie zabierze,chyba że masz włączone CSD to wtedy płacisz za czas a nie za pobrane dane
bo teraz to juz sie boje siedziec na tym GG.. zostawie na caly dzien i mi z konta zniknie nie wiem np. 20 zł
jeżeli nikt do ciebie nie bedzie pisał to nic ci nie zabierze,chyba że masz włączone CSD to wtedy płacisz za czas a nie za pobrane dane
no ale przeciez mialo byc za darmo (1 tydzien) pozniej kazdy kolejny 1 zł !! niezaleznie od tego czy ktos pisze do mnie czy ja pisze czy mam wlaczone HeyahGG godzine czy caly dzien a nawet tydzien.. o to mi chodzi..
nie mam zadnego CSD wlaczonego wszystko zrobilem jak kazali..
pozdro
aktywowałeś gprs na stronie heyah? zmieniłeś ustawienia javy? wejdź na podfor: era i Programy użytkowe i poszukaj tematu o heyahGG i tam jest wszystko bardzo dokładnie opisane co powinno być ustawione. Bo z tego co piszesz to chyba liczy Ci kasę za paczki, więc coś masz źle ustawione [stawiam na jave]
aktywowałeś gprs na stronie heyah? zmieniłeś ustawienia javy? wejdź na podfor: era i Programy użytkowe i poszukaj tematu o heyahGG i tam jest wszystko bardzo dokładnie opisane co powinno być ustawione. Bo z tego co piszesz to chyba liczy Ci kasę za paczki, więc coś masz źle ustawione [stawiam na jave]
wiesz gdybym nie aktywowal gprs na stronie heyah to wogole by neta nie bylo w komorce bo tam jest razem GPRS/WAP pozatym wszystko dobrze zrobilem w jeavie zaznaczylem heyahwap jak inni pisali nie wiem czy tam nie powinno byc heyahgprs czy cos takiego ale nie mam a wszystko konfigurowalem ze strony heyah (wysylajac gotowe konfiguracje na komorke) zapisalem no i w samoobsludze tez wszystko aktywowalem kurde nie wiem co jest .. ;/
i jeszcze jendo gdzie mam wejsc ?? podfor era? programy uzytkowe gdzie to jest ?? podeslij linka ale wydaje mi sie ze tam tez juz bylem przed napisaniem tego postwa wyzej sprawdzilem wszystko na tym forum i nic albo malo co i nie to co ja chce pisze o HeyahGG tylko co najwyzej EraGG a tam jest inna konfiguracja co innego sie wpsauje w telefonie..
chodziło mi o pod-fora o nazwie ''era'' i ''programy użytkowe [te na komórke]'' tu na forum. Tam jest obszerny temat nt HeyahGG, poczytaj. I napisz jeszcze maila do Heyah i opisz swój problem, będa znali rozwiązanie. Ew. idx do salonu, tam Ci na pewno wszystko poprawnie ustawią i będa wiedzieli o co kaman.
ja mma naszego kochanego k750i i HeyahGG. prawdopodobnie nie zrobiłeś tego :)
Konfiguracja ręczna aplikacji Heyah Gadu-Gadu dla telefonów Sony Ericsson: D750i, K310i, K510i, K610i, K750i, K800i, W300i, W800i.
Wybieramy profil, który będzie obsługiwał aplikacje JAVA wchodząc w menu „Ustawienia” – „Łączność” – „Ustawienia Java” i wybieramy tam profile internetowye - Heyah.
PZdR :)
chodziło mi o pod-fora o nazwie ''era'' i ''programy użytkowe [te na komórke]'' tu na forum. Tam jest obszerny temat nt HeyahGG, poczytaj. I napisz jeszcze maila do Heyah i opisz swój problem, będa znali rozwiązanie. Ew. idx do salonu, tam Ci na pewno wszystko poprawnie ustawią i będa wiedzieli o co kaman.
wiec tak jest tam post EraGG owszem a w nim ok. 21 stron i wszystkie ogladalem i czytalem dokladnie i nic nie ma na temat HeyahGG albo jest malo i nie ma odp. na pytania ktore ja potrzebuje.. maila wyslalem do heyah czekam na odp. maja sprawdzac co i jak ale oni mailowo mi nie skonfiguruja telefonu.. do salonu mam isc ?? a gdzie jest salon heyah w polsce ?? w w erze jest calkiem co innego inaczej sie wap konfiguruje co innego wpisuje.. ;/
pozdrawiam
Możesz niezauważyc mojego posta wiec napisze jeszcze raz :)
Konfiguracja ręczna aplikacji Heyah Gadu-Gadu dla telefonów Sony Ericsson: D750i, K310i, K510i, K610i, K750i, K800i, W300i, W800i.
Wybieramy profil, który będzie obsługiwał aplikacje JAVA wchodząc w menu „Ustawienia” – „Łączność” – „Ustawienia Java” i wybieramy tam profile internetowye - Heyah.
ja mma naszego kochanego k750i i HeyahGG. prawdopodobnie nie zrobiłeś tego :)
PZdR :)
wiesz jakbys czytal dokladniej to co pisze to bys zobaczyl ze w javie zaznaczylem heyahwap (tylko to mialem po koniguracji) bo taka informacje znalalzem na innym forum ze to trzeba zaznaczyc.. masz moze GG ?? to odezwe sie i sprawdzimy co ty masz gdzie wpisane a co ja mam bedzie mozna porownac odezwij sie do mnie na GG : 41413
tak mam zaraz do ciebie napisze GG:3522947