PDA

View Full Version : pare pytań początkującego

saul80
26-04-2007, 13:10
Witam
Od wczoraj jestem posiadaczem SE k750i i mam pare pytań:
-Jestem w sieci simplus a telefon kupiłem nowy niestety z sieci era.Jak moge się pozbyć jak wchdze do menu folderu, znaczka "Era Omnix"?
-W moim starym telefonie miałem wyświetlane ile mam kasy na kącie, czy w k750i moge też ustawić tak?
-Czy moge przeglądać zdięcia robione k750i wchodząc do menu następnie do menadzera plików żeby tam były.Teraz jak wchodze niema zdięć które robie oglądam je przez aparat albo na kompie bo domyślam sie sa one na wymiennej karcie pamięci
To na razie tyle chociaż czy warto zmienić soft.Widze że softów do k750i sporo czy warto ???

Mr.Coolio
26-04-2007, 13:59
AD.1 Tylko za pomocą flasha. Lepiej tefo na razie nie rób, bo stracisz gwarancję.
AD.2 Kiedy kończysz połączenie w miejscu daty pokazuje się ile masz kasy. Normalnie sprawdzasz wchodząc w ustawienia > Połączenia > Czas i koszt > Koszty połączeń. Na ekranie nie będzie Ci się wyświetlało.
Ad3. Tak, wchodzisz w Menadżer plików > Zdjęcia > Zdjęcia z aparatu.
Pewnie masz najnowszy soft, więc nie warto. Można wgrać od w800, ale nie trzeba :)

saul80
26-04-2007, 14:28
Jak idzie sprawdzić jaki mam soft i czy idzie przesłać ten soft co teraz mam z telefonu na kompa?

oilone
26-04-2007, 14:50
Dział Tunning-> podklejony temat ABC zmian...

Następnym razem jak sama nazwa wskazuje takie tematy proszę umieszczać w dziale dla początkujących. Mam na myśli głównie pierwszy post.