View Full Version : JAK WRZUCAĆ
lukaszeczek007
27-04-2007, 17:44
Mam sporo fajnej muzyki na dysku i chciał bym się nią podzielić. Jak je wrzucić za free na serwer i na jaki? Z góry dzięki.
Kilka pozycji nad Twoim tematem jest:
FAQ (http://se-center.info/viewtopic.php?t=1062)
Mr.Coolio
27-04-2007, 18:26
Ta, ale jemu chodziło, żeby na forum dać, a tego nie możesz zrobić, ponieważ będzie to nielegalny upload i będzie kara :)
patryk9814
27-04-2007, 21:35
Mam sporo fajnej muzyki na dysku i chciał bym się nią podzielić. Jak je wrzucić za free na serwer i na jaki? Z góry dzięki.
spakuj to do winrara i daj np na speedyshare.com i na sam koniec pojawi ci sie link do tych dzwonków kopiujesz go i wrzycasz na forum i po robocie ;-)
spakuj to do winrara i daj np na speedyshare.com i na sam koniec pojawi ci sie link do tych dzwonków kopiujesz go i wrzycasz na forum i po robocie
Czytaj ze zrozumieniem :mrgreen:
a tego nie możesz zrobić, ponieważ będzie to nielegalny upload i będzie kara
A jak ma sporo muzyki pociętej własnoręcznie? :> Nie było przecież mowy o tym że ma na dysku pełne utwory :rotfl:
Mr.Coolio
27-04-2007, 22:20
A jak ma sporo muzyki pociętej własnoręcznie? Smile Nie było przecież mowy o tym że ma na dysku pełne utwory Rotfl
Zależy czy pociął nożem, czy nożyczkami :) Widzę DDR!, że też przekroczyłeś liczbę tysiączka postów :D Aleś się rozpisał :P Ja bym Ci zablokował licznik :devil:
:faja: