View Full Version : pc na kom.
zainstalowalem program z plytki ale niewiem jak przeslac zdiecia z pc na kom. i odwrotnie prosze o pomoc
chodzi ci o PCSuite? eee...trzeba to zrobić przez kabel usb ;-) , jeśli o to ci chodzi...
macia007
28-04-2007, 17:28
Po zainstawlowaniu sterownikow z plyty komputer powinien automatycznie wykrywac dysk wymienny i pokazac odpowiednia ikonke w Moim Komputerze. Jesli zapisujesz zdjecia na karcie pamieci (co jest najwygodniejsze) znajdziesz je w folderze DCIM/100MSDCF. Natomiast wlasne obrazki i fotografie wgrywasz do folderu /MSSEMC/Media Files/Image.
Też mam mały problem z zgraniem fotek na kompa,ustawiłem w aparacie że ma zapisywać na kartę pamięci ,po podłączeniu kompa w folderze z fotkami mam tylko te standardowe i nic więcej w katalogu gdzie powinny być fotki jest pusto ;/
Też mam mały problem z zgraniem fotek na kompa,ustawiłem w aparacie że ma zapisywać na kartę pamięci ,po podłączeniu kompa w folderze z fotkami mam tylko te standardowe i nic więcej w katalogu gdzie powinny być fotki jest pusto ;/
A w jaki katalog wchodzisz? Bo zdjęcia z aparatu nie są zapisywane w folderze image tylko DCIM czy jakoś tak :)