PDA

View Full Version : Jakośc nagrywanych filmów. Proszę o pomoc :)

Piotreko
29-04-2007, 08:54
Witam mój problem polega na tym, że kupilem SE K750i jakieś 5 dni temu. W początkowych dniach używania telefonu aparat robil i robi wyśmienite zdjęcia, natomiast jak kamera kręciła dobrej jakości filmiki to od wczoraj mam problem bo ta jakośc strasznie sie pogorszyła. Zamiast czystego obrazu przy odtwarzaniu nagranego filmu obraz ma takie male jakby kwadraciki trudno to wytlumaczyc takei male kwadraty ktore powodoja pogorszenie jakości. przy okazji chciałbym zapytac jak przywrócic dzwięki, motywy, gry itp. ponieważ myślałem ze jak zresetuje wszystkie ustawienia do fabrycznych to jakośc filmów sie poprawi a zamiast tego oznikały mi dzwięki itp. Proszę o pomoc :) Z góry dziękuję.

soniaki
29-04-2007, 09:20
Dzwięki , gry itd. będziesz musiał sam poinstalować na telefonie, nie da sie przywrócić. A co do kamery to sprubój tak :
1. Otwórz obiektyw
2.Przełącz na kamerowanie
3. ustawienia
4.Rozmiar wideo
5. i wybierz tam Duże (176-144)
Teraz powinno być dobrze

Piotreko
29-04-2007, 09:26
Dzięki za pomoc ale to nie to ;/ Stale mam wszystko wysokiej jakości, obrazy duże itp. A tak przy okazji wiesz skąd można sciągnąc te fabryczne gry motywy itp?

Piotreko
29-04-2007, 10:09
Bardzo proszę o pomoc, każdego kto może coś podpowiedziec. Kamera kręciła jakies 2 dni temu jeszcze zaskakująco dobrej jakości filmiki, a dziś coś szwankuje. Do aparatu nie mam zastrzerzeń. Jak ktoś zna stronki z fabrycznymi grami, motywami, aplikacjami itp... do SE K750i bardzo proszony jest o zamieszczenie ich w tym temacie :D lub jak ktoś z was będzie tak miły i prześle mi to na email to będzie supcio :). Pozdro.

Mr.Coolio
29-04-2007, 10:26
Edytuj posty, jak nie chcesz warna dostać. Jak to zrobić znajdziesz w dziale "Dla początkujących". Temat jest podklejony.

Solin
29-04-2007, 10:50
A może wcześniejsze filmiki kręciłeś w lepszych warunkach (oświetlenie) i wtedy były mniej widoczne te kwadraciki

HisZPaNn
29-04-2007, 12:21
Im bardziej ruszasz aparatem tym gorsze będą te filmiki. postaraj sie trzymac aparat w 2 wyprostowanych rękach :) będzie lepiej :)