View Full Version : MAM PROBLEM Z DZWIEKIEM SMS PROSZE O POMOC
mam ustawiona mp3 na dzwiek wiadomosc sms i tylko mi gra kilka pierwszych dzwiekow i koniec muzyki poprostu 5 sekund dzwonka i sie wylacza co jest grane ????
Tak już jest dźwięk sms trwa tylko kilka sekund
Pewnie po prostu dzwonek tyle trwa... a jak go normalnie odtwarzasz w dźwiękach to jest dłuższy?
Tak bo to jest mp3 i trfa ponad 3 minuty dlaczego wlasnie kilka sekund leci i koniec muzyki hmmm
A spróbuj ustawić inny dzwonek. Jak też sie po 5 sek wyłączy to do serwisu ;)
A spróbuj ustawić inny dzwonek. Jak też sie po 5 sek wyłączy to do serwisu
Jak ustawiamy dzwonek na sms to tak jest!! Nic na to żaden serwis nie poradzi.
to nie wiem kurde bo nawet standardowy dzwonek ktory ma 25 sekund to tylko gra do polowy i koniec czyli mowisz ze tak ma byc ???
kondziorro
29-04-2007, 22:09
A spróbuj ustawić inny dzwonek. Jak też sie po 5 sek wyłączy to do serwisu
Jak byś z tym poszedł do serwisu to by cię wyśmiali :devil: Przecież sygnał sms trwa tylko kilka sekund i nic na to nie poradzisz.
dzwonek ktory ma 25 sekund to tylko gra do polowy i koniec czyli mowisz ze tak ma byc ???
Taak jakbyś ustawił/a na połączenie to grałby cały
nio thx ale myslalem ze bedzie grala cala mp3 jak na dzwonku nio ale nic thx :)
Szarlatan
29-04-2007, 23:50
Nie no fajnie miec kilku minutowy sygnal smsa...
sygnał sms trwa do 15 sekund, jesli cos jest powyzej to po 15 sekundach jest ucinane i tyle:) zreszta co to za frajda miec 3 minutyowy sygnał sms? ja mam standardowy "brzdęk" i uwazam ze na sms dźwiek idealny
sygnał sms trwa do 15 sekund, jesli cos jest powyzej to po 15 sekundach jest ucinane i tyle:)
A właśnie że max. 10 sekund (tyle przynajmniej trwa u mnie)
Sory za tą moją poradę :P Ale mi grało dłużej niż 5 sekund (chyba też 10 sekund) i myślałem, że coś jest nie tak ;)