PDA

View Full Version : Problem z podłączeniem do kompa

Jurdziu
29-04-2007, 23:03
Witam !!!

Telefon mam niespełna tydzień i nie jestem pierwszym właścicielem. Wszystko działało w porządku, normalnie podłączałem telefonik do komputera wgrywałem i zgrywałem bez problemu, aż tu nagle... Dzisiaj po południu wgrywałem sobie motywy i wyskoczył mi komunikat :
"Unable to connect - an unexpected error has occurred"
Wyskoczyło i od tego czasu ni chu chu, nic wgrać, nic zgrać, mało tego odłączyłem telefon i jak próbowałem kolejny raz podłączyć to wyskakuje ten sam komunikat. Szkoda, bo akurat teraz chciałem zgrać z karty zdjęcia, a niemam innej możliwości niż przez USB, tak więc mimo 'majowego weekendu' pomóżcie mi proszę, za odpowiedzi dziękuję, będę powiadamiał o ewentualnych postępach :D

Fox
29-04-2007, 23:06
pewnie podlaczales fona pod kabel i jak zgrales to odlaczales
nie uzywajac opcji "bezpiecznego usuwania urzadzen" co nie ??

nie pytaj sie mnie jak to naprawic bo nie wiem xD nie musialem sie z tym meczyc

AKO
29-04-2007, 23:25
up: co masz na mysli? ja jak zgrywam sobie w jedną albo druga strone, zamykam mój komputer i odczepiam kabel... co to bezpieczne usuwanie sprzętu? ;p

kondziorro
29-04-2007, 23:36
Ja też nie używam żadnego bezpiecznego usuwania sprzętu i przez pół roku prawie codziennie podłączam i odłączam telefon i nic mi się nigdy nie stało 8)

Fox
29-04-2007, 23:38
to takie cos co wykrywa ci karte pamieci jako dysk wymienny
i pokazuje w pasku zadan obok zegara nowa ikonke
i zeby z tego skozystac klik na to raz "lpm"
otwozy ci sie menu usun bezpiecznie uzadzenie klikasz czekasz chwile
i mozesz odlaczyc fona

lpm - lewy przycisk myszki "jak by co" xD

kondziorro
30-04-2007, 00:10
Ale po co to wszystko? :???: Ja normalnie odłaczam telefon i nic mi się nie psuje :razz:

VanD
30-04-2007, 00:47
Ale po co to wszystko? :???: Ja normalnie odłaczam telefon i nic mi się nie psuje :razz:
Do czasu :) Ja też byłem taki mądry i nie dałem sobie powiedzieć, że mogą być później problemy :) Teraz czasami jak podłączam kabel to wywala mi napis, że winda nie rozpoznaje urządzenia USB :) Ale jak na razie pomaga ponowne włożenie kabelka i wszystko ok :) Szkoda, że nadal nie chce mi się bawić w jakieś bezpieczne usuwanie sprzętu :) Pozdrawiam

Jurdziu
30-04-2007, 12:07
dzięki za pomoc

pabul_77
30-04-2007, 19:13
hej może ktoś odpowie na pytanie Jurdziu 'a :???: piszecie w ogóle nie na temat....