PDA

View Full Version : Problem z RAPIDSHARE

Alek_45
01-05-2007, 12:30
Wiem, ze jest tu już temat zwiazany z RAPIDSHARE, ale nie pisze tam czemu czasami, jesli sie cos sciagnie, to nie dziala na telefonie. Moze to kwestia tej jednej godziny czekania?? Chociaż nie, bo przeciez sciagalem teraz pierwszy raz dzisiaj i niestety nie zadzialaly sekcze z Ani Mru Mru.

Co sie może dziać?? Pierwszy raz sciagam i niestety po zrzuceniu na komórke nie dziala. Nie ma opcji instaluj ani uruchom tylko "WYSLIJ" wiec niestety plik tylko do skasowania. Jesli ktos wie jak temu zaradzic prosze o pomoc. ;)

kavior
01-05-2007, 12:39
Nie ma opcji instaluj ani uruchom tylko "WYSLIJ" wiec niestety plik tylko do skasowania. Jesli ktos wie jak temu zaradzic prosze o pomoc. ;)

Pewnie chodzi Ci o grę/aplikację java? Jeśli nie ma Instaluj, to wtedy nie jest format *.jar ;)

Alek_45
01-05-2007, 16:35
No ale chyba nie wszystkie Aplikacje są w formacie *jar?? No bo jesli nie są to co wtedy mam zrobić zeby dzialala?? ;)

kavior
01-05-2007, 17:10
wszystkie są w *.jar.

są dwa wyjścia

1) albo jest jar spakowany w rarze lub zipie - wystarczy wypakować

2) jeśli otworzy się te archiwum rar lub zip, a tam będzie duzo plików, podobnie jak w aplikacjach java, wystarczy zmienić rozszerzenie na *.jar ;)

Alek_45
01-05-2007, 19:22
Ale jak sciagne pokazuje mi sie taki obrazek bialy i jak dam na kome to sie nie uruchomi a wypakowac sie nie da. 8)