View Full Version : ster dzwieku
Kiedziak
14-05-2007, 22:16
mam k750@w800i cid 36 rb1c002 wgrlameno hissing i ten poradnikco na najglosniejszego k750i jest . prawda jest glosno ale jakosc jest za przeproszeniem hu.... wiec moze ktos mi poradzi i powie odrazu jak wgrac zeby byla dobra jakosc i podobna glosnosc i moze jakies basy zeby byly bo jak narazie w mojim se nie zauwazylem ani 1 basu ale mi mega bass.... pozdro
edit :zapomnialem bo chcialbym np wyglad odtwarzacz na winampa zmienic to gdzie to wgrac itp prosilbym o odp i rposilbym o jakies fajne ikony bo na forum nie znalazlem . pozdrawiam
blazej90
14-05-2007, 22:32
nie da sie tak... trzeba to jakos pogodzic ;-) albo jakosc albo glosnosc
jak chesz mogę ci podżucic mojego acoustica ( chyba tak sie pisze) u mnie jest głosno, i super bassy. tylko ze ostatni kwadracik głośności to troche hyrczy na sluchawkach. Osobiscie to nic nie puszczam na głosniku.
polecam te z mojego podpisu
lesiok750i
15-05-2007, 15:57
lol to juz jest Toshara v.1.7 myślałem że ja mam najświeższą xD
Kiedziak
15-05-2007, 17:56
to daj link do 1.7 acoustik i instruckcje ktore pliki wgrac bo wiem gdzie lae nie wiem ktore pozdro
to moze sie ktoś wypowie na temat tej Toshary v.1.7 :) co i jak ... tak dokładniej . Nadal mam dylemat jakim dźwiękiem wzbogacić duszę mojego k750i :D
to moze sie ktoś wypowie na temat tej Toshary v.1.7
No dołączam się do prośby.
Ale jeżeli będe miał jakość dźwięku taką jak się puszcza (oryginalnie) na dzwonek to ja dziękuje za takie gó***! Po co mi takie coś??? :?:
Dla mnie 'Toshara loudest acoustic' były za glosne. Nawet za bardzo "zniekształcały" dzwiek. Teraz mam tylko sterowniki W900 (wszystkie) i dla mnie działa idealnie. Głosniej niż standardowo i bardzo czysto ;]
rawilson
15-05-2007, 20:51
TOSHARA 1.7 (http://fs09n2.sendspace.com/dl/f6393f488ae29b9b57e2fc145ca20b04/464a003a/ly8uyr/ToShaRa_quality_acoustic_v1.7.zip)
albo ToShaRa v1.7 (http://www.sendspace.com/file/ly8uyr)
Jak dla mnie to jest super... Gra dość głośno ale bardzo czysto... ja tam polecam:)
Gra dość głośno ale bardzo czysto...
Czyli tak jak się ustawi na dzwonek (oryginalnie) że nie skrzeczy>??
Kiedziak
15-05-2007, 21:26
ja niemoge napisze duzymy literkami !!!!!! PROSZE O INSTRUKCJE KTORE PLIKI WZUCIC I GDZIE POZDRO!!! ;] dzieki
Jest na forum i nie pisz dużymi literami!!!
Far---> FS/ifs/settings/acoustic i tam wgrywasz! A na forum masz pliki ! I nie bulwersuj się tak!!! :ble:
nie wiem z czego korzystac czy toshara czy cos innego . Nie musi byc glosno ale zeby gralo czysto i przepieknie :D szkoda ze nie ma patcha na crossfade tak jak np w winampie albo foobarze :D
Mnie przy nowych sterach wkurzło to ze jak pisalem esa czy cos w tym stylu i wywala komunikat ' systemowy' z jakims tam dźwiekiem . TO tez bylo glosno i to dosc znacznie i szczerze mowiac wolalem dyskretne dźwieki tych informacji
Kiedziak
15-05-2007, 21:59
nie bulwersuje sie xD ale wszystkie pliki z tamtad wykasowac i wszystkie te wgrac? czy niektore tam zostawic i tak po 1 podmieniac jak to robilem zeby byl glosniejszy k750i pozdro a i jak chce zmienic wyglad odtwarzacza to gdzie wgrywac pliki bo menu to wiem i przy okazji moze ktos by mi zapodal jakies linki do skorem odtwarzaczy
edit: wgrlaem tego 1.7 i w tle zajebista jakosc ale ciagle tak na pierwszy plan zuca sie takie ciche piszczenie glownie w piosenkach rokowych bo na rapie to wogole tego nie ma ;/ i nie moge na forum znalesc linkow do tych sterownikow dzwieku bo w pobieralni sa jakies inne a chcialbym te 1.4 wersja bo duzo osob mowi ze najlepsze