PDA

View Full Version : PROSZĘ POMÓZCIE MI !!!!

WosiuMac
15-05-2007, 15:32
Nie mogę wejść w folder gry i aplikacje co mam zrobić żeby się udało?? :) Wgrałem kilka gier a teraz nie mogę wejść w te 2 foldery jak chce wejść pisze operacja nie powiodła sie co mam zrobić ??

Edit by Fox: poprawiłem "nie krzycz"

maxxway
15-05-2007, 15:37
Może napisałbyś coś więcej....?
Ps Edytuj posty ... "zmień"

Alek_45
15-05-2007, 16:28
Moim zdaniem powinienes zrobic tak....
- Podlaczyk telefon do komputera. (Masz zapisane te wszystkie aplikacje na kompie??) Jak tak to dobrze
-Wywalic wszystkie sciagniete aplikacje i gry
- Wgrac od nowa i sprobowac wejsc znowu.....
Jesli sie nie uda bedziesz musial zrezygnowac, z którejś gry bądź aplikacji... ;) Pozdrawiam.. ;P

WosiuMac
15-05-2007, 18:50
TYLKO ŻE NIE WIEM JAK DOJSC PRZEZ KOMPUTER DO FOLDERU GRY LUB APLIKACJE A NA KOMIE NIE MOGE WEJSC DO TEGO FOLDERU :???:
JA MOGE NAWET ZREZYGNOWAC Z WSZYSTKICH GIER TYLKO CHCE WEJSC DO FOLDERU GRY LUB APLIKACJE A GDY PROBUJE TO PISZE TAK """"OPERACJA NIE POWIODŁA SIĘ"""""""" Z góry dzieki

Fox
15-05-2007, 18:54
WosiuMac ile razy mam pisac bys nie pisal ciagu duzych liter ??

bo to oznacza krzyk

amatusz
15-05-2007, 19:03
Zrób reset ustawień - w ustawieniach jest opcja 'ustawienia początkowe'. Domyślny kod to 0000

WosiuMac
15-05-2007, 20:45
Już robiłem i nic to nie dało ALEK 45 mi sporo moze pomuc mam takie wrazenie Alek czyrasz ten temat??

amatusz
15-05-2007, 21:00
@Alek_45 jak Ty chcesz przez kompa usunąć gry? Jedynym sposobem to przez fara, a to może się wiązać z utratą gwarancji... No chyba że gry są zapisane na karcie pamięci - wtedy usuwasz je w katalogu Mssemc->System->ams.
Możesz spróbować aktualizować oprogramowanie za pomocą SEUSa - do pobrania TUTAJ (http://www.sonyericsson.com/downloads/Update_Service_Setup-2.7.4.8-2.exe) - nawet jak Ci wyświetli że masz aktualne, to kliknij 'mimo to kontynuuj'.

WosiuMac
16-05-2007, 08:04
Gry mam zapisane na telefonie. Możesz powiedziec dokładniej jak to z aktualizować
??

WosiuMac
16-05-2007, 08:05
Masz może gg albo cos do kontaktu??

maxxway
16-05-2007, 08:20
Napisz pw , czyli pod postem masz na linii :powrót do góry" takie ludki :) i napisane PW .
I jeszcze raz , edytuj posty , bo nabawisz się warna .

amatusz
16-05-2007, 09:41
Ściągnij SEUSa z tego linka który podałem, zainstaluj, odpal i postępuj według instrukcji - jest po polsku więc nie powinieneś mieć żadnego problemu.

Alek_45
16-05-2007, 16:16
@Alek_45 jak Ty chcesz przez kompa usunąć gry? Jedynym sposobem to przez fara, a to może się wiązać z utratą gwarancji... No chyba że gry są zapisane na karcie pamięci - wtedy usuwasz je w katalogu Mssemc->System->ams.
Możesz spróbować aktualizować oprogramowanie za pomocą SEUSa - do pobrania TUTAJ - nawet jak Ci wyświetli że masz aktualne, to kliknij 'mimo to kontynuuj'.

No tak racja... A przez kabla nie usunie gry lub aplikacji?? Nie dojdzie do tego folderu?? Przez FARA wiem, ale nie mowilem bo sie konczy utrata gwarancji... A tak to nie ma innej opcji?? :D