PDA

View Full Version : Padl Aparat

stelmacher
16-05-2007, 17:37
witam
po 3 miesiacach uzytkowania moj tel stal sie awaryjny niekiedy wyswietlacz nie zaskoczy i musze wylaczyc i wlaczyc fona ale to tyko z 3 razy sie zdazylo, lecz tu dzisiaj chcac zrobic zdjecie "pewnemu zdarzeniu" normalnie otwieram klapke od aparaty wyostrzam naciskam dalej a tu ZONK! zamiast zrobic zdjecie wraca do stanu poprzedniego (tego tuz po wlaczeniu aparatu nie wiem jak to sie fachowo nazywa) a niekiedy nawet nie chce wyostrzyc,
nie wiem co sie stalo albo tasma sie wypiela albo przycisk poszedl, ale to juz nie moja sprawa jutro daje go na gwarancje

AlaN
16-05-2007, 19:55
Pytałem o to w wielu miejscach. Odpowiedzi dostałem różne, od "nie wiadomo co to" do "wymiana taśmy", "wymiana przycisku", "wymiana (jakiegoś) scalaka", więc ja widzisz, licho wie. Pociesz się tym, że nie jesteś z tym kłopotem sam - ja tez to mam, ale jakoś zyję (choc mnie to wkurza).
Suma sumarum, pewnie czeka Cię grzebanie w telefonie; i to w sprzęcie a nie sofcie :(

http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?t=744689&highlight=

VanD
16-05-2007, 20:05
Ja tak miałem po wrzuceniu camdrivera, ale zmieniłem na 8.54 i śmiga :)

Alek_45
16-05-2007, 20:23
Ja tak miałem po wrzuceniu camdrivera, ale zmieniłem na 8.54 i śmiga

Hehe... A jakiego miales przedtem?? :)
Do tematu: Wraca ci do menu, nie?? Nie wiadomo..... Co tak wlasciwie sie dzieje... ;)

omgwtf1
16-05-2007, 22:40
Jeżeli wgrywałeś camdrivera, to na pewno przez niego. Może być tak, że zalaleś lekko swój telefon (np. leżał w dość wilgotnym miejscu). Albo camdriver, albo soft (zaktualizuj za pomocą SEUS'a), sprawdz też taśmę FLEX :) pozdr i napisz co z tym telefonem. ;)

rawilson
17-05-2007, 08:58
ja nic z fonem nie robiłem i w momencie pstrykniecia fotki to mi z aparatu wyłaziło do menu... i wiecie co mi pomogła? RESET USTAWIEŃ DO FABRYCZNYCH!

AlaN
17-05-2007, 15:51
wiecie co mi pomogła? RESET USTAWIEŃ DO FABRYCZNYCH!
??!! Ops! To chyba też spróbuję i powiem co i jak. Na razie TNX.

tomas913
24-05-2007, 16:42
Witam mam taki problem z aparatem 2 dni temu chciałem zrobić zdjęcie odsuwam zasłonę aparatu a tu TYLKO biały ekran PO naciśnięciu przycisku do robienia zdjęć wyłącz się aparat tylko przy nagrywaniu wideo sie nie wyłącz ale nagrany film jest Biały

Proszę o pomoc!!!!!!