View Full Version : Poszukuje Pacha (czy jest wogule taki?)
Skejcik94
18-05-2007, 07:56
Cześć
poszukuje pacza czy jest taki wogóle ze gdy leci muzyka na odtwarzaczu i zminimalizujemy odtwarzacz wlonczymy kamere i bedziemy nagrywac zeby wczasie nagrywania ciagle leciala ta muzyka z odtwarzacza <-- ale pokrecialem :D
czy jest wogóle taki pach albo cos zeby muzyka przy nagrywaniu grała?
tez szukalem czegos takiego ale musiala by byc opcja w kamerze ze nienagrywa dzwieku a skoro niema na tym forum takiego patcha to raczej malo prawdopodobne ;/
lol ludzie a od czego jest wideodj w telefonie ?? wkladacie tam film
i wybieracie dana mp3 jako podklad i to wszystko
ja to chcialem tego patcha do celu filmowania podczas sluchania muzyki i zeby niebylo slychac tej muzyki ale jesli potrzebujesz film z podkladem to VideoDj
ArTuRRo_pl
18-05-2007, 10:38
Jeżeli muzyka której byś słuchał i film byłyby ummieszczane na karcie pamięci.
To jest to technicznie niemożliwe.
Telefon może jednocześnie dokonywać jednej operacji na karcie.
Dowód?
Słuchając muzyki robisz zdjęcie - muzyka w chwili zapisywania zdjęcia na karcie wyłącza się. (tak się dzieje nawet gdy muzyka zapisana jest w pamięci telefonu albo na odwrót ;) )
Więc szczerze w to wątpię aby jakikolwiek patch pomógł
Christof17
18-05-2007, 19:34
to jest naprawde dziwne, ze niektorym sa potrzebne juz takie udogodnienia hehe. te patche, ktore juz sa i tak wystarczajaco umilaja nam prace z naszymi soniakami wiec nie ma na co narzekac...
mateo.ms
18-05-2007, 19:44
Fox l o l nie wiem jak chcesz dać podkład mp3 jak można tylko amr dać jako podkład ;/
nie wiem jak chcesz dać podkład mp3 jak można tylko amr dać jako podkład ;/
No właśnie się też nad tym zastanawiałem ;-) ! Może Fox masz jakiś tajny patch :> ???
ech macie problem z tym podkladem ... wrzucacie plik 3gp na kompa i dodajecie podklad przez total video converter ... nigdy tego nierobilem ale wiem ze mozna ustawic osobno sciezke audio i sciezke video ... chyba ze chcesz i dzwiek video i podklad ... to juz niewiem ... w tvc powinna byc taka opcja ale nigdy tego nierobilem bo niemailem potrzeby pozatym mozesz skonwertowac przez tvc mp3->amr i przez VideoDj dodac masz bardzo duzo mozliwosci albo mozesz rozlozyc film na czesci pierwsze (audio;video) jakims edytorem audio polaczyc 2 sciezki a pozniej polaczyc w film i wziasc na 3gp ale to troche skaplikowane i duzo roboty no ale nic ... musisz dopasowac mozliwosci do swoich potrzeb rozumiesz
Ja to widzę mniej więcej tak: Jeśli potrafisz tak jak niektórzy to zrobisz to VideoDJ'em no ale cóż