View Full Version : Ikony...
mateo.ms
19-05-2007, 12:37
Czy jak np. sciągne 2 paczki ikony i np. ta mi sie nie podoba to zamienię na tą a tą na tą itp. to potem jak włożę z menu_ml do Far to bedzie działać?
rawilson
19-05-2007, 12:38
tak ale pamietaj o nazwach plików ze muszą byyc takie sdame jak oryginały...
mateo.ms
19-05-2007, 13:30
ok już mam i wszystko jest ok! jaki mix :D
lukasik85
31-05-2007, 20:53
a skad masz ???
pamietaj o nazwach plików ze muszą byyc takie sdame jak oryginały
Nie koniecznie ;-) !!! Gdy odpalisz plik menu.ml przez np. notatnik i znajdziesz linijki w których jest nazwa ikonki możesz ją zmienić na taką jaką chcesz tylko potem ikonka musi mieć też taką nazwę... A poza tym można wrzucić ikonki i w tym mogą pokazywać się te co są wgrane w soft <--- kto się zna ten wie o co chodzi :razz:
rawilson
31-05-2007, 21:34
A poza tym można wrzucić ikonki i w tym mogą pokazywać się te co są wgrane w soft <--- kto się zna ten wie o co chodzi Razz
czyli ze mozna np. wpisać w menu ikony z folderu fx? nap. czerwoną ramke aparatu przy AF?
Nie o to mi chodzi... Chodzi, o to że oryginalnie mamy wpisane ikonki w soft nie??? Te oryginalne! Więc można zrobić mix, że np. zaznaczone ikonk (selected) będą czytane oryginalne z softu, niezaznaczone (unselected) z folderu FS/tpa/preset/system/menu :razz: Ja mam taki mix i bardzo fajnie to wygląda a szczególni ikonka Walkman-a której takiej ładnej nie mogę znaleźć ... :D
maniek-07
01-06-2007, 15:43
to może zarzuć jakieś screeny czy coś bo jestem bardzo ciekaw tego efektu :)