View Full Version : gdzie zapisuja sie save z gire
Mam problem bo znalazlem w sieci 680 gier na mojego SE K750i i przetestowalem wiekszosc z tej paczki ale jak to kardza gra najpierw ymagala stwozenia nowego ktonta a co za tym idzie zapisania danych czyli save. Po skonczeniu grania na telefonie chcialem sprawdzic jaki jest stan bateri wec wcisnolem + i zauwarzylem ze "wsiaklo" mi 15mb wolnego miejsca w pamieci telefonu. Podejzewam ze to wlasnie te save z gier. Chicialbym je usunac ale nie moge znalesc folderu z tymi danymi. Czy ktos wie gdzie on sie znajduje?
Nie ma takiego czegoś jak savy z gier w folderze telefonu. To chyba logiczne że jak instalujesz grę to zabiera ona troche miejsca. I uzbierało się 15mb
jak zainstalujesz gre pograsz troche, usuniesz i znowu zainstalujesz to save z gry jest. jak to wytlumaczysz?
ja mam patcha do do k750i takiego ze przechowywuje gry i prog w widocznym katalogu ... i widac tam ze gra zapisuje swoje pliki (jeden to save trugi niewiem i jeszcze jakis trzeci ktory jest chyba informacja ze gra jest zainstalowana ... niewiem niechcialo mi sie testowac) ale jak kasujesz gre napewno sie one usuwaja
a czy jest mozliwosc zeby instalowac gry na karte pameci?
a czy jest mozliwosc zeby instalowac gry na karte pameci?
Tak
a mozesz powiedziec jak mam to zrobic zeby zpisywalo sie na karte?
A nie nie. Źle zrozumiałem. Myślałem że chodzi o wrzucanie instalek na karte. O ile mi wiadomo to nie ma możliwości instalowania na pamięci zewnętrznej. Sory za wprowadzenie w błąd
Ja moge przeniesc aplikcje/gre na pamiec zewnetrzej
Zaznaczam, wiecej -> przenies do pam zew.
Zaznaczam, wiecej -> przenies do pam zew.
Właśnie u mnie nie ma takiej możliwości :/ Nie wiem o co chodzi. Nie jest mi to potrzebne więc nie próbuje tego rozgryźć. Ale skoro tak mówisz to pewnie coś w moim telefonie jest nie tak :/
misieek dobry jestes. znalazlem. najpierw zainstalowac gre na paniec telefonu a pozniej przeniesc na karte :smile: wieksza pamiec wroci :D
ja moge przenosić ale nie wsyztskie gry do pamięci zew. :???:
ja nie moge przeniesc tych ktore byly wgrane od nowosci
można przenieść folder \ams z grami do Inny\java chyba. I tam się zapiują pliki gier [pliki *.jar] oraz... save'y z gier :) Zawsze można wejść do FARa do tpa/preset/system/ams i skopiować all na twardy ;)
ja nie moge przeniesc tych ktore byly wgrane od nowosci
poniewaz sa zabezpieczone da sie to zmienic przez patch albo jakies modyfikowanie
agape masz moze ten patch do przegladania plikow w fonie do sciagniecia?
do czego ? do usuwania tych co sa zabezpieczone niemam gdzies na forum tylko kiedys widzialem ze ktos mial sposob zeby wywalic zabezpieczone gry ale wtedy wywala chyba wszystkie wiem tylko ze takie cos jest ale niepamietam gdzie to widzialem ...
nie. chodzi mi o program do przegladania plikow na fonie