View Full Version : Acoustic
mateo.ms
20-05-2007, 12:08
Więc tak no nie ma idealnego acoustic'a ;/ może znacie taki który nie jest za głośny, nie harczy jak jest na power i nie piszczy?
no przydałoby sie coś takiego ... albo samemu cos edytowac i zmienic lekko ustawienia ... tylko co edytowac ? i jak :> ? a ja sie tym zajmę :P
mateo.ms
20-05-2007, 13:56
Pepsko odkryłem żeby mieć jeszcze lepszy dzwięk muszisz dobrze podkręcić korektor...
HA HA ale sobie ustawiłem wkońcu jest SUPER! PZ.
mateo.ms jak sobie wgrasz Toshare v2 + w900i sound i podkręcisz korektor na full to masz przykozaczony dźwięk i nie harczy Pozdro
tzn że jak ??:> w korektorze zmienialem ustawienia , chodzi mi tylko ze ejst za głosna ta toshara 1.7 , ogolnei wsyzstkie zmodowane stery sa za głośne ;/
mateo.ms
20-05-2007, 15:07
nom i najgorsze to to że tak piszczy głowa boli ;/
zastanawiam sie co wrzucic teraz ....
qwerty_acoustic.zip - poprawia bassy, głos. Dźwięk jest czystszy oraz nie słychać trzeszczenia przy wysokich bassach.
w810 pelna akustyka : pełna akustyka z w810, na max glosnosci i MegaBass nic nie harczy w odtwarzaczu, super dzwiek...
i jeszcze jest pełna akustyka od w900 ... ktoś teestował moze cos z tych sterownikow ?? :>
Edit:
acoustic_rufinus_v3 to tez wchodzi w gre :P
Już jednen temat nie starcza :faja: Tu pisać :arrow: http://se-center.info/viewtopic.php?t=13330&start=10