PDA

View Full Version : Usuwanie postów.

Lord
20-05-2007, 19:01
Hmm... Nie wiedziałem gdzie ten temat umieścić ale wybrałem ten dział bo może ktoś inny też się czegoś z niego dowie...

Mianowicie chodzi o to że zauważyłem dziwne zachowanie przycisku do usuwania postów. W chwili gdy to piszę mam koło 480 postów i niekiedy gdy tak sobie oceniam to co jest na tym forum, gdy chcę zobaczyć swój post (np. w celu czy nie zrobiłem "blenduw" :P ). Wtedy tam pod "szybką odpowiedzią" jest napisane że mogę usuwać swoje posty... Lecz gdy wejdę w inny dział pochodzę trochę po tematach i znów coś napiszę to pod odpowiedzią piszę że już swoich postów usuwać nie mogę... Czemu tak się dzieje? Czy to jakieś zaburzenia termo-analityczno-elektryczno-magnetyczno-coś tam jeszcze tego forum :P. Pojawiło mi się to już ze 4 razy...

Sorry za byki, jeśli temat sie powtarza, i pytanie jest głupie :P

Pozdro, Lord

markonix
20-05-2007, 20:45
z tego co wiem nie da sie usunąc postu nawet jak my go napisalismy :P

the bill
20-05-2007, 23:03
mozesz usuwać post, który napisałeś tylko wtedy, jeśli nikt jeszcze na niego nie zareagował [odpowiedział].
gdy pod twoim postem pojawi się kolejny, już go nie możesz usunąć. ma to zapobiec problemom, które mogłyby sie pojawić, gdy ty o cosz zapytasz, ktoś odpowie na twoje pytanie, ty następnie "mógłbyś" usunać swojego posta, jakiś mod zajrzałby do tematu, i stwierdziłby, że userek, który odpowiedział tobie napisał posta "nie na temat" kwalifikującego się do warna :/

markonix
20-05-2007, 23:28
gdzie jest ta opcja usuń bo nawet jej nie widze?

Lord
21-05-2007, 15:43
the bill dzięki, teraz wiem :mrgreen:

gdzie jest ta opcja usuń bo nawet jej nie widze?

Ta opcja jest koło znaczka raportującego post (taki krzyżyk) ;-)

the bill dzięki temat do zamknięcia :smile:

EDIT ] - lub nie. kiedy napisałem tego posta to gdy wyszłem sprawdzić czy rzeczywiście mogę go usunąć to się krzyżyk nie pojawił... Przecież nikt jeszcze odpowiedzi nie napisał... :?

kavior
21-05-2007, 16:15
odpowiedzią jest post zaraz po Twoim pierwszym... A zaraz po Tobie napisał markonix - usunąć więc nie możesz ;)

Lord
21-05-2007, 16:24
Aha - ok.

Dzięki the bill i ty też kavior za pomoc. :smile:

W takim razie temat do zamknięcia ;-)