View Full Version : Problem z ładowaniem
witam :( mam malutki problem w trakcie ładowania bateri jak otrzymam wiadomośc sms to wtedy automatycznie przestaje mi sie ładowac bateria :( błagam pomóżcie :oops:
1. Witaj na forum.
2. Jak to "przestaje się ładować"? Z ikonki bateryjki w górnym prawym rogu znika "piorunek"? Jeśli nie, to łądowanie nadal trwa. jeśli tak, wyjmij i włącz wtyczkę w telefonie na nowo.
PS: ja czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałem :?
w momencie odebrania sms lub polączenia znika własnie ten piorunek po czym po chwili pisze ladowanie optymalne i na nowow sie wlancza ladowanie :(co to moze byc??
To normalne zachowanie :) . Widocznie w czasie połączenia telefon zajmuje się tylko tym a nie ładowaniem. Jak nie ma nic innego do roboty, to ładuje akumulator :) . Wszystko dobrze z Twoim telefonem.
a to że nie moge normalnie prowadzic rozmowy przez tel to tez normalne bo co chwile mi przerywa ladowanie?? :(
No to to nie - gdy ktoś zadzwoni, powinnaś móc normalnie prowadzić rozmowę z telefonem podłączonym do ładowarki. Ładowarka nie przeszkadza w działaniu telefonu. Jesli u Ciebie cos przerywa gdy łądujesz, to cos nie teges z fonem - nie powinno to mieć miejsca.
Spróbój tak: gdy ktoś zadzwoni - a telefon masz podłączony do ładowarki - zacznija rozmawiać. Gdy tylko zacznie Ci przerywać, odłącz kabel ładowarki od telefonu i zobacz czy nadal przerywa. Jeśli tak - to coś jest po stronie operatora, jeśli nie - to coś z telefonem.
no właśnie jak rozmawiam i ładuje to przerywa mi ładowanie a jak odłącze ładowarke to normalnie moge rozmawiać niewiem już sama co to może być:(