PDA

View Full Version : Problem z Odpalaeniem Pomocy!!

magus
08-06-2007, 17:48
Siemka Mam problem z tym ze chcialem wgrac sobie ikonki z w800 zrobilem cos tam z phonexs wylaczylem wyjelem baterie i teraz nie moge g wlaczyc i wogule far nie wyszykuje mi go;/ prosze pomocyyy moje GG 2753516 bardz o prosze

d_singe
08-06-2007, 18:03
wiesz co może zresetuj kompa. i jeszcze raz go flashuj, zmyśle ze powinno pomóc

belial666
08-06-2007, 18:04
http://se-center.info/viewtopic.php?t=14650

magus
08-06-2007, 18:11
Belial ale ja nawet nie moge go podlaczyc bo nie widzi niczego nawet nei ma tego dzwieku jak podlaczam telefon;/
kurde pomoze ktos albo da wsystkie pliki ktore potrzebuje do tego??

belial666
08-06-2007, 18:17
Mialem tak samo-zaczolem robic wszystko od poczatku (mimo to ze tel nie dzialal) zaczolem od Phone SX-pozniej FAR...robisz wszystko tak jakbys chcial wgrac ikonki zgodnie z instrukcja Bambiego (patrz tunning) a pozniej stosujesz sie do zalecen z tego linka ktorego wstawilem wczesniej :> i powinno byc git :mrgreen:

magus
08-06-2007, 18:23
A moglbys napisac do mnie na gg bo ciemnota jestem w tym pliska 2753516

magus
08-06-2007, 18:29
Proszee pomocy to nic nie daje kurde;/;/

magus
08-06-2007, 18:47
jak ja mam skopiowac naprzyklad jak chcem sterowniki od w900 to jak ja mam skopiowac ten BUHF i wogule te pliki co mam wpisac w ten boxik tam pisze nad nazwa pliku copy to:?? co mam tam wpisac bo jak wpisalem FS/ifs/settings/acoustic to pisalo ze zle podalem prosze pomocy blagam .. zaraz sie chyba zabije... prosze neich ktos napisze na GG 2753516 abrdzo proszee

magus
08-06-2007, 19:06
Kurde no;/ zrobilem tak jak bylo napisane w poradniku tomaszoo i zrobilem tak jak wszystko powinno byc ale nie chce on odpalic prosze pomocy eniech ktos sie odezwie bardzo proszeee
No Blagam,

DDR!
08-06-2007, 19:45
magus no przesadzasz. Naucz się edytować posty :/ 4 pod rząd napisałeś :/ Nie mam zamiaru po Tobie sprzątać. Przynajmniej będziesz wiedział za co masz kolejnego warna.
Właściwie to o co Ci chodzi? O ikony? Wyskakujesz nagle ze sterownikami dźwięku :/ W końcu się zdecyduj. Spokojnie nie przeżywaj tak :/

magus
08-06-2007, 19:57
dobra spoko jak narazie nie moge odpalic telefonu bo pierw chcialem wgrac ikony zaczelem pierw z PhoneXS wiec zaczelem flashowac ustawilem wszystko tak jak bylo napisane w poradniku nie pamietam kogo ale identycznie wsztstko ustawilem wiec zflashowalo pisalo ze flashowanie zaczonczone no i odpielem telefon wyjelem baterie tak jak bylo napisane nawet wiecej niz 10 sec wlozylem spowrotem i nic telefon sie nie odpalil. sprobowalem podlaczyc teelfon razem z farem ale tez nic nie pomoglo nic nie wyswtetlalo sie anic nic wiec zrezygnowalem z tego. poczekalem kilka min nie wiem ile to bylo zabardzo roztrzesiony bylem bo juz wiedzialem ze telefon rozwalony. Potem sprobowalem podlaczyc do Fara i udalo sie ale tym razem sprobowalem zainstalowac sterowniki zeby byl glosniejszy ustawilem wszystko ladnie cacy tak jak bylo w poradniku Tomaszoo odlaczylem telefon i nic wiec sie zdenerwowalem bardzo bo jak rodzicie sie dowiedza ze zrobilem cos nie tak z telefonem to bede mial przechlap;/ dlatego pisze tyle postow bo nikt nie odpowiada na nie tylko Moderatorzy i kilku innych userow
mi to zwisa ze da mi ktos warna mi chodzi jedyne tylko o to zeby telefon byl sprawny i sorka za te posty nie edytowane ale bylem za bardzo roztrzesiony i nie wiedzialem co robie;/ wiec nie wkurzajcie sie ze zasmiecam forum;/

Franeek
08-06-2007, 20:04
jeżeli juz podłączyles koma do fara wgraleś sterowniki to teraz go odłacz wyjmij baterie i znów podłacz i wgraj resta! bo chyba tego nie zrobiłeś, co?

magus
08-06-2007, 20:05
a jak amm wgrac resta??
prosze napisz na GG 2753516
bede bardzo wdzieczny

Franeek
08-06-2007, 20:12
http://se-center.info/viewtopic.php?t=6895
ostatnia faza.

Ale dobra napisze ci ja:
Wchodzisz w far klikasz f11 ustawiasz DCU 60, 921600, k750_w800_CID49 (zakładam ze masz cid49). Dajesz enter the matrix i podpinasz wyłaczony telefon trzymając "C". Far wykrywa tel. i widać 2 foldery. Wchodzisz w FLASH. I tam wgrywasz plik rest. (rest_K750_wersja softu). U mnie jest to rest_K750_R1CA021.bin ;) i dajesz copy i potem flash i kopiuje sie na telefon :) Wyskakuje okienko klikasz Close. Zamykasz far. Odpinasz telefon, wyciągasz baterie na 20sek. wkładasz, włączasz telefon. ;)

Mam nadzieje że pomogłem :P