PDA

View Full Version : Niedziałające klawisze i joy....no ale nie do końca....

karasozn15
12-06-2007, 16:39
Witam . Mam problem...Mam K750i zaledwie od 1,5 tyg. i Nie katowalem telefonu a padły mi klawisze + joy . Dokładnie : przycisk głośności , przycisk play , joy w lewo i w góre . Niemożliwe we padły całkowicie bo przy grach joy chodzi idealnie...a w menu i przy innych funkcjach dziala we 2 strony....telefon jest oczywiscie na gwarancji...ale potrzebny mi telefon i nie chce oddawac do serwisu...powiedzcie czy komus zdarzylo sie cos podobnego i jak mozna to naprawić ?

pabul_77
12-06-2007, 17:51
hmmm...jeżeli masz telefon na gwarancji to radziłbym Ci go oddać...możesz spróbować wymienić joya, ale to pewnie wcale nie o joy chodzi tylko pewnie coś jest z płytą główną (nie chodzą Ci też inne przyciski)...jeżeli będziesz sie sam za to zabierał to jest to jednoznaczne z utratą gwarancji, bo będziesz musiał rozkręcać fona...a chyba troche jej szkoda jeśli telefon masz dopiero od 1,5 tygodnia...

karasozn15
12-06-2007, 19:12
no wlasnie ale to nie chodzi o to ze joy nie chodzi...on chodzi tylko ze w programach i grach..a w menu nie chodzi.kurde niewiem moze by tak z softem pokombinowac ?

daniel369
13-06-2007, 13:39
Jak z softem bedziesz cos kombinowal to tez stracisz gwarancje tak ze najlepiej wal do serwisu i nie kombinuj

pabul_77
13-06-2007, 13:52
nie wiem czy soft Ci coś pomoże...jak już wcześniej pisałem może masz rąbniętą płyte główną i zmiana softu może nic nie pomóc i jeszcze stracisz gwarancje...

karasozn15
13-06-2007, 16:32
Prosba i pytanie juz nieaktualne :) Dzisiaj rano telefon sie zacią i wygasł ekran ....po chwili uruchomil sie ponownie i teraz wszystko chodzi tak jak powinno...ale dzieki :)