PDA

View Full Version : Tel po odinstalowaniu patcha nie chce się włączyć

kozanec
14-06-2007, 13:16
Witam czy da się jeszcze uratowac se k750i z softem w800i,bo komp wogóle go nie widzi,wyciągałem baterie ze 100 razy i nic,przycisk "c" też nie reaguje:(
Tel się nie chce włączyc,bo instalowałem patcha który był jakiś lipny(pod mój soft),bo jak włączyłem telefon to był biały ekran,więc pomyslałem sobie,ze nie bede go flashował i tylko odinstaluje tego patcha.Po odinstalowaniu telefon nawet nie drgnie:(
Prosze pomózcie,tylko czytajcie ze zrozumieniem,że komp go wogołe nie widzi:(
Dawałem go do serwisu to powiedzieli,że tel jest już trupem:(
Zostawiłem go w innym serwisie z nadzieją,że ktoś go postawi na nogi
Musi być jakaś możliwość ożywienia go,bo nie wierze ze tel zdechł po odinstalowaniu patcha

d_singe
14-06-2007, 13:24
hmmm... wiesz co ?? może jeszcze raz system zainstaluj..., ale to już w ostateczności :smile: sprobuj przeczyścić kompa progami (odkurzacza, regseeker). zainstaluj jeszcze raz phone xs stery Flash do kabla

Mi też nie chce się wieżyc ze tel zdechł po wgraniu złego patcha

Trzema Kciuki 8)

kozanec
14-06-2007, 14:30
Jak w tym drugim serwisie nic nie wymyślą,to sam bede kombinował tak jak piszesz kolego,może to zadziała...
Juz powoli się przymierzam do nokii z serii N jak mój se jest faktycznie padnięty:(

dexterek
14-06-2007, 14:53
kozanec naprawiam wszelkie usterki programowe i większość sprzętowych .. Jak chcesz to pisz na PW

maniek-07
14-06-2007, 15:59
telefon mógł zdechnąć, ale jednak w tym wypadku wydaje mi się że jednak nie powinien... próbowałeś SEUS?? może pomoże, mi też coś podobnego wydarzyło, wgrałem patcha i potem odinstalowałem, miałem problem ale jakoś działa tera telefon i przy okazji wgrałem soft od w800i :D na pewno coś da się zdziałać... pozdro & powodzenia ;)

kozanec
15-06-2007, 11:31
Telefon już stoi na nogach :jupi:
Wiedziałem,że bedzie działać :D

maniek-07
15-06-2007, 18:39
jeśli możesz to zdradź co zrobiłeś... na pewno przyda się innym ;)

kozanec
15-06-2007, 21:56
hmmm niestety komis mi go uratował,więc nie wiem co oni tam zrobili,koleś mi powiedział,ze użył jakiegoś programu za 4tys zł zeby go wskrzesić,w co wątpie.Najważniejsze to to,ze działa mam teraz dwa telefony se k750i i dzisiaj kupiłem nówke k800i od kumpla który ma firme budowlaną za 600zł!!!posiada jednak blokade na ere :ass:
Ale mam karte heyah która mi w nim działa,bo korzystam z mobilnego gg,a ten stary fon używam do plusa,bo najlepszy :smile: