PDA

View Full Version : SE W850i problem.

anderan
19-06-2007, 21:30
Witam!!

To chyba ostatnie forum na ktorym szukam pomocy.

A wiec sprawa wygląda tak:

Kupilem go w Anglii w sieci 3G, powiedzmy po użytkowaniu przez trzy miesiące postanowiłem oddać telefon do zdjęcia simlocka.
Wszystko pięknie i cacy przez następne 3 miesiące . Po zdjęciu simlocka używałem telefonu z różnymi kartami w Polsce i UK Era,Plus,Orange,O2.

W Anglii najczęsciej używałem go z kartz O2, lecz zaczęły się dziać z nim jakieś dziwne rzeczy.Telefon tracił sieć nie mogl jej odnaleść całymi dniami, caly aparat robił się bardzo ciepły i szybko rozładowywał baterie.
Pewnie staral znaleść sieć. Zaznaczam ze jest to tylko w sieci O2.

Byłem z telefonem juz w serwisie nie stwierdzili nic.
Byl juz flaszowany 4 razy za każdym razem w innym punkcie i nadal nic.

Przeszedlem się jeszcze po paru punktach i powiedziałem z czy problem.
W jedyny powiedziano ,że uszkodzony jest telefon i nie bedzie działał, mowie ,że z innymi kartami działa to i tak jest uszkodzony.
W drugim no trzeba przeflaszowc pytam ile no 30 bo to nowy telefon.hahaha robione to było w sobote mowie i nic nie dało.
w trzcim ręce rozłołyli i powiedzieli ,że telefon jest zablokowany i nie ma sznsy go odblokowac.
nigdzie nawet telefon nie był podpinany pod kompa choc nie wiem czy to ma jakies znaczenie.
także pozostaje mi sprzedać telefon czego nie chce albo do Polski i u nas w kraju spróbować.

Ewentualnie o ściane i po problemie.
Chyba ,że Wy mi pomożecie lub poradzicie co mogę jeszcze.

Pozdrawiam i licze na pomoc.

:x :x :x :x :x :x :x :x

dexterek
20-06-2007, 15:00
anderan widziałem twoje tematy na kilku forach... Niestety na odległość nie jestem w ci w stanie poradzic.
Zasadnicze pytanie: Czy to jest na jednej karcie O2? czy na wszystkich z tej sieci ?

Telefon tracił sieć nie mogl jej odnaleść całymi dniami, caly aparat robił się bardzo ciepły i szybko rozładowywał baterie.

gdyby to była nokia to bym powiedział że końcówka mocy :/ ..

Czekam na odp.
mam pomysł pewien :]

anderan
20-06-2007, 15:43
Witam!

Dzieje się tak na wszystkich kartach O2.
Na wszystkich innych Orange,Orange PL,Vodafon,3G i na moim starym Plus GSM nie ma problemu.

Pozdrawiam

HMMMM No i nikt nie ma pomysłu???!!!!!!!