View Full Version : SE K750i >> Blokada Telefonu >> Jak zdj±æ??
viper_1990
29-06-2007, 19:26
Witam. Miesi±c temu kupi³em na allegro Telefon Sony Ericsson K750i i teraz kupi³em sobie do niego karte pamieci o wiekszej pojemno¶ci i gdy chce j± sformatowaæ to prosi mnie o kod Blokady telefonu. Jak wpisuje standardowy to wyskakuje ze bledny. Jak zadzwoni³em do poprzedniego w³a¶ciciela to mówi ze nigdy nie zmienia³ ale poda³ kilka mo¿liwych. Niestety ¿aden nie zadzia³a³. Czy jest jaki¶ sposób ominiêcia tej blokady czy musze zanie¶æ fona do operatora?? :cry:
a co wpisa³e¶ je¶li 1234 to spróbuj 0000
viper_1990
29-06-2007, 19:53
Ok. Da³em sobie rade. Jest taki program na forum phonelockcode i nim w 0,5 sekundy sie to robi dos³ownie
przepraszam ze odswiezam stary temat, ale cos nie chce mi sie zdjac blokada za pomoca phonelockcode, wlaczam program podlaczam wylaczony telefon jeednoczesnie cisnac c i nic sie nie dzieje, moze kabel mam nie ten, bo dolaczony do kompletu
Standartowy kabel powinien pasowaæ spróbuj wpisaæ 4321 mój kole¶ mia³ co¶ tekiego !
mazureQ proste...
Wystarczy program Phone XS++ ! Pod³±czasz wy³±czony fon trzymaj±c ''C'' ... wczyta ci go i musisz tam znale¼æ w której¶ zak³adce ''Read phone cod czy jako¶ tak'' i pojawi siê kod z lewej stony w okienku ... :D