PDA

View Full Version : Czy strace gwarancje ?

Rezo
30-06-2007, 03:23
Siemka mam telefon se k750i jakies 2 miesiace i chcial bym sobie zaktualizowac oprogramowanie programem SEUS
i tu problem czytalem ze jak sie go uzywa to sie nie traci gwarancji ale przy wlaczaniu programu pojawia mi sie okienko do akceptacji pare pierwszych linijek brzmi tak:
WSZELKIE RYZYKO ZWIĄZANE Z KORZYSTANIEM Z USŁUG AKTUALIZACYJNYCH FIRMY SONY ERICSSON („USŁUG”) PONOSI UŻYTKOWNIK. USŁUGI SĄ OFEROWANE UŻYTKOWNIKOWI W „STANIE, W JAKIM SIĘ ZNAJDUJĄ”, I POD WARUNKIEM DOSTĘPNOŚCI. W MAKSYMALNYM ZAKRESIE DOPUSZCZALNYM PRZEZ PRAWO FIRMA SONY ERICSSON WYŁĄCZA WSZELKIE ZAPEWNIENIA I GWARANCJE, JAWNE I DOROZUMIANE, ZWIĄZANE Z USŁUGAMI.

i tu sie nasuwa moje pytanie czy strace gwarancje czy jednak nie ??
bo jak wnioskuje wszelkie ryzyko ponosi uzytkownik to jak mi sie cos spier... to mi juz nie naprawia za free ? ;\

rawilson
30-06-2007, 09:18
Rezo a jak spaprz ci sie dzoj to przyjmą na gwarancje? tak no wiec własnie msz odpowiedz na swoje pytanko... z reszta napisze do nich maila!

Rezo
30-06-2007, 12:33
jak odpisza na maila to prosil bym o odpowiedz w tym topicu bo wolal bym byc pewnien jak jest z ta grwarancja poniewaz nie chce sie z nia rozstawac :wink: z gory thx

ReMiGiu$z
13-06-2008, 20:42
Przez SEUS i tak stracisz gwarancje.. albo i nie zalezy na kogo trafisz w serwisie xD

Mleq
13-06-2008, 20:45
Przez SEUS i tak stracisz gwarancje..
Co za bzdury piszesz !! Przy Update przez SEUS'a nie traci sie gwarancji ! Dlaczego uwazasz ze sie traci ? Jest to aktualizacja 'autoryzowana' przez SE wiec sie nie traci.

flesh
13-06-2008, 21:09
Przez SEUS i tak stracisz gwarancje.. albo i nie zalezy na kogo trafisz w serwisie xD

ha ha ha beka.... :E Nie traci się gwarancji...