PDA

View Full Version : POMOCY

DominikZary
30-06-2007, 20:00
Miał ktoś kiedyś że K750i działał normalnie przez dłużysz czas nagle zgasł i już sie nie chciał odpalić ? Powiedzcie mi co może być tego pryczyną? Czy to jakaś większa awaria? Czy poprostu jakiś mój błąd?

Telefon nie reaguje na nic... Gdy podłanczam go do ładowarki nic sie nie dzieje to samo do kabla USB nie wiem co mam robić czy oddać telefon na gwarancje do servisu czy jak ?

POMOCY!

Lord
30-06-2007, 20:13
tzn. nic z nim nie robiłeś nie działaś w nim farem i nic nie zmieniałeś? Telefon po prostu zgasł bez przyczyny jak coś robiłeś na nim (grałeś czy tak motyw zmieniałeś, nieważne) i nie chce ruszyć?

DominikZary
30-06-2007, 20:18
no ja na nim nie grałem poprostu wyszedłem z haty działał cały czas miałem w kieszeni i jak przyszedłem patrze nie działa... myślałem że to bateria padła podłanczam do ładowania a on nic... nic przy nim nie zmieniałem... farem nie działałem...

0 kompletne zero... nic nie działa

ale mam jeszcze drugiego K750i i zmieniłem baterie i nic czyli że coś chyba z telefonem?

Lord
30-06-2007, 20:35
Tak skoro zmieniłeś baterię i nic to znaczy że telefon się udupi* sam... cóż ciekawe jaka jest tego przyczyna - nic się z samego siebie nie dzieje... Ja myśle że chyba tylko serwis... czekaj może aktualizacja by pomogła? Mówisz że jak podłączasz pod usb to nic nie chodzi?

DominikZary
30-06-2007, 20:37
Mi sie zdaje że telefon sie spalił... to lipa... Na nic nie reaguje... kompletnie... trodno w poniedziałek do servisu... Dzięki za pomoc Lord...

I dzięki tym którzy czytali problem i nie pomogli pfff.... leszcze....

Lord
30-06-2007, 20:44
eeej, może nikt jeszcze nie zauważył tego tematu? Nie można tak od razu ludzi osądzać ;-) Poza tym chyba rzeczywiście musisz iśc do komisu żeby Ci go naprawili... dobrze że masz tą gwarę nie? :smile: Ja to bym się chyba zajeb** jakby mi się coś takiego stało (odpukać) :mrgreen: Ja nie mam juz gwary... :sad:

DominikZary
30-06-2007, 20:48
a ja mam hehe tylko dzięki temu że nie umiem zmienić softu hehehe ;]

Lord
30-06-2007, 20:50
A ja się nauczyłem no i gwarancja poszła w las :rotfl:

kavior
30-06-2007, 22:50
Temat wątku powinien zawierać krótki i konkretny opis jego treści. Tematy w stylu "Heeeeelp !!!!!!!!!!!!!!!", "Pilneeeeeeeeeeeeeeee", "DLACZEGO?" będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem.