View Full Version : Pytanie nie do tematu
Heniek234
01-07-2007, 11:10
Chciałem sie zapytac czy SE K700i jest starszy czy nowszy od SE J210i tzn. wiem ze K700i jest lepszy ale chciełem sie dowiedziec który jest nowszy
No chyba logiczne, ze k750i?, po co by mieli robić nowszy telefon z gorszymi funkcjami od starego :crazy:
k700 jest starszy. Temat w nieodpowiednim dziale przeniosłem
po co by mieli robić nowszy telefon z gorszymi funkcjami od starego
To po co zrobili j110 ?? Właśnie wszedł na rynek i ma jakoś gorsze funkcje niż np. k850 :/ Zauważ że nie wszyscy mieliby pieniądze na zakup k850 albo ich zdaniem jest przesadzony. Wolą proste telefony i dlatego je produkują
Szarlatan
01-07-2007, 12:38
No chyba logiczne, ze k750i?, po co by mieli robić nowszy telefon z gorszymi funkcjami od starego :crazy:
1. Naucz sie czytac. Pyta o k700i nie k750i.
2. "J" (od junior) jest seria przede wszystkim dla dzieci, z zalozenia proste w obsludze i funkcjach telefony dlatego nie sa naszpikowane wielka iloscia funkcji. Wiec Twoje stwierdzenia sa pozbawione sensu.
rawilson
01-07-2007, 15:34
Zauważ że nie wszyscy mieliby pieniądze na zakup k850 albo ich zdaniem jest przesadzony. Wolą proste telefony i dlatego je produkują
albo dla ofert na karte takich jak mix plus:)
jordan a Skrót od "K"? ;-)
maciejka1990
01-07-2007, 15:48
rawilson k może być jak........kozak :?: :devil:
Może... Wikipedia:
Telefony różnych klas - od niskiej do wysokiej. Seria ta charakteryzuje się posiadaniem wbudowanego aparatu fotograficznego, stąd nazwa Kamera (słowo szwedzkie).
jordan chyba było napisane K750i i koleś z edytował posta albo jakieś śmieszne przeoczenie miałem... :/, jeśli tak to sorki za wprowadzenie w błąd mnie lub tego kolesia.
Oba są starsze (k700 i k750 ) od j210
Myślę że można zamknąć..