View Full Version : K750
Witam
kupiony telefon działał poprawnie po zdięciu simloka przez ok dwa dni raz widział sieć raz nie , teraz uwaliło się wszystko nawet włączyć go nie da rady czy możn go jeszcze naprawić
No naprawić na pewno sie go da, ale powiedz czy sam ściągałeś tego sim loca czy w komisie?, jeśli w komisie to idź do nich i niech ci to naprawia bo coś spaprali, a jeśli go sam robiłeś to chyba ci siadł soft.
simloka ściągał facet w komisie
sam prubowałem uaktualniać program na stronie producenta
dam go do innego serwisu bo ten dużo mówi a telefon działa jak działa
Ehhhh, ja bym im tam zrobił awanturę i by mi to naprawili, porostu ci jakis pajac spaprał komórkę... :/, według mnie to soft ci siadł i od nowa byś go musiał wgrać tutaj na stronie w dziale tuning masz wszystko jak wgrać sobie softa od w800i, jest lepszy, bo ma walkman... ale poczekamy, aż jakiś koleś co sie zna tutaj wypowie.
Moim zdaniem musisz zrobić aktualizacje oprogramowania.
Wymagania
Instrukcja instalacji
Sposób korzystania
Oprogramowanie
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=pl&lc=pl&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true
Pisze wyraźnie:
sam prubowałem uaktualniać program na stronie producenta
Moim zdaniem nie umiesz czytać. I to kolejny raz albo dublujesz post albo wyskakujesz z genialną poradą. Warn
Ja nie umiem czytać? Nie zobaczyłem po prostu. Tak wogóle to że jesteś moderatorem to nie znaczy że możesz mnie obrażać. I licz się ze słowami koleś.
DDR! ma rację... Jak możesz odpowiadać skoro nie przeczytałeś wszystkich postów? :crazy: A swoją drogą to ja na Twoim miejscu poszedłbym do tego komisu i ich zjechał...
Sofcik: Dużo nie wniosłeś do tematu :|
Rodek: I jak z telefonem?
Wiem, sam też wiele nie wniosłem ale chciałbym się dowiedzieć co z tym numerem ;p
a jaki morał z tego? że simlocka się nie ściąga :> :p
rawilson
02-07-2007, 13:38
według mnie to soft ci siadł
raczej nie macie racji oboje... to chyba jest uwalony EROM bo sim-lock w nim siedzi i tylko kablem serwisowym można to naprawić...
sorki- brak czasu
wgranie nowego softu nie pomogło - telefon się włączył ale zamarza - dzisiaj po 16 mam dzwonić do serwisu ( a serwis ponoć dobry) w którym go zostawiłem i chyba mi odpowiedzą co z telefonem ,
dam znać co wyszło
niestety telefon jest nie do naprawienia --- teraz zamiast telefonu mam colorofon - błyska wszystko
dzięki panowie za podpowiedzi - a rozwiązałem problem sprzedając go na części