OldboyJack
01-07-2007, 22:52
Postaram się najjaśniej opisać problem:
Mam ustawiony motyw "Tiles" (czarne tło z białymi literami pogrubionymi).
Wszystko było OK, aż tu nagle okazuje się, że podczas wyświetlania archiwum smsów (czyli w folderze Przechodzące i Wysłane) telefon pokazuje mi czarne niepogrubione literki na bialym tle. Niby szczegół drobny, ale wkurzajacy, tym bardziej, że nie wiem dlaczego tak się stało (a bardzo bym chciał wiedzieć.
Podjąłem następujące kroki:
1) reset ustawień - problem zostaje :-(
2) wgranie innego motywu (np. takiego, ktory daje czerwone tło z białymi literami) - problem w przypadku archiwum sms zostaje
3) kiedy wszedlem w opcje wysylania smsów - pojawia mi sie na ekranie tak, jak byc powinno, czyli czarne tło i biale pogrubione litery)...
O co tu chodzi? Co na to poradzić?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc w rozwiązaniu tego problemu
Pozdrawiam
OldboyJack
Mam ustawiony motyw "Tiles" (czarne tło z białymi literami pogrubionymi).
Wszystko było OK, aż tu nagle okazuje się, że podczas wyświetlania archiwum smsów (czyli w folderze Przechodzące i Wysłane) telefon pokazuje mi czarne niepogrubione literki na bialym tle. Niby szczegół drobny, ale wkurzajacy, tym bardziej, że nie wiem dlaczego tak się stało (a bardzo bym chciał wiedzieć.
Podjąłem następujące kroki:
1) reset ustawień - problem zostaje :-(
2) wgranie innego motywu (np. takiego, ktory daje czerwone tło z białymi literami) - problem w przypadku archiwum sms zostaje
3) kiedy wszedlem w opcje wysylania smsów - pojawia mi sie na ekranie tak, jak byc powinno, czyli czarne tło i biale pogrubione litery)...
O co tu chodzi? Co na to poradzić?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc w rozwiązaniu tego problemu
Pozdrawiam
OldboyJack