View Full Version : Dodawanie utworów do listy odtwazania
sebastian125
02-07-2007, 22:41
Witam mam se k750i@w800i kiedy chce dodac utwory do listy odtwarzania i wybieram okolo 5 lub wiecej to telefon mi sie resetuje jaka moze byc tego przyczyna??
Sformatuj kartę pamięci z poziomu telefonu
Mr.Coolio
03-07-2007, 09:04
Przyczyną może być nieoryginalna karta pamięci. Dużo osób miało podobny problem z tym, że nie mogli wrzucić na kartę pamięci więcej niż 5 piosenek.
maniek-07
03-07-2007, 13:26
tu tylko pomoże na nowo wgranie softu!! miałem dokładnie to samo i nic nie pomogło...
Przyczyną może być nieoryginalna karta pamięci. Dużo osób miało podobny problem z tym, że nie mogli wrzucić na kartę pamięci więcej niż 5 piosenek.
Tu nie jest wina nie orginalnej karty... miałęm jeszcze wtedy kartę tą którą dostałem razem z telefonem i miałem to samo... aha i z tego co widzę chyba źle zrozumiałeś ;P mu chodzi że gdy wchodzi do Walkman i chce utworzyć nową listę i ile doda plików muzyki to mu się restartuje fon (to co mi -> robi się biały ekran i chu zrobisz :/) aha i przy tym zauważyłem jak można włączyć telefon bez wpisywania pinu :D wystarczy przy łączeniu wybrać "tylko muzyka" i utworzyć nową listę, gdy się restartuje telefon to normalnie sie odpala jak po wpisania pinu :D
rawilson
03-07-2007, 13:34
panowie... to zalezy... ja miałem podobnie i gdzie lezała wina? W UTWORACH. wystarzyło go przekompresowac i bylo oki:)
Mr.Coolio
03-07-2007, 13:58
Tu nie jest wina nie orginalnej karty... miałęm jeszcze wtedy kartę tą którą dostałem razem z telefonem i miałem to samo... aha i z tego co widzę chyba źle zrozumiałeś ;P mu chodzi że gdy wchodzi do Walkman i chce utworzyć nową listę i ile doda plików muzyki to mu się restartuje fon (to co mi -> robi się biały ekran i chu zrobisz Ekhm...) aha i przy tym zauważyłem jak można włączyć telefon bez wpisywania pinu Very Happy wystarczy przy łączeniu wybrać "tylko muzyka" i utworzyć nową listę, gdy się restartuje telefon to normalnie sie odpala jak po wpisania pinu Very Happy
cmmaniak, ja potrafię czytać ze zrozumieniem :) Problem w tym, że Ty źle zrozumiałeś mój post :P
Napisałem z tym, że czyli chodzi o co innego.
maniek-07
03-07-2007, 14:43
aha... przepraszam, ale akurat śpieszyłem się bo siostra mnie zganiała z kompa :lol: