PDA

View Full Version : Adaptery Dual SIM

ASKuguar
03-07-2007, 10:25
Witam.
Pytania, które mnie nurtują od samego rana :) brzmią:

Czy adaptery Dual Sim sprawdzają się w praktyce :?:

A jeśli tak, to czy warto inwestować w drogie adaptery (cena około 50-60 pln), czy też wystarczy wydać 20 zł na dobrze sprawujące się urządzenie :?:

Czy do obudowy K750i zmieści się bez problemu adapter "bez wycinania kart", czy może jednak trzeba będzie karty pokiereszować i korzystać z adaptera "na karty wycinane" :?:

Ech, ludzie pomóżcie, bo już mnie głowa boli :)

Mr.Coolio
03-07-2007, 13:55
Czy adaptery Dual Sim sprawdzają się w praktyce Question

Tak.

A jeśli tak, to czy warto inwestować w drogie adaptery (cena około 50-60 pln), czy też wystarczy wydać 20 zł na dobrze sprawujące się urządzenie Question

Najtańszy wystarczy.

Czy do obudowy K750i zmieści się bez problemu adapter "bez wycinania kart", czy może jednak trzeba będzie karty pokiereszować i korzystać z adaptera "na karty wycinane" Question

Do 3310 się zmieścił :)

Ech, ludzie pomóżcie, bo już mnie głowa boli Smile

Goździkowa przypomina- na ból głowy- etopiryna :)

A tak poważnie to całkiem fajna rzecz, ale jeżeli chcemy na dłuższą metę mieć dwa startery to warto załatwić drug telefon.

ASKuguar
03-07-2007, 14:38
THX Coolio1 za szybką odpowiedź.
Podjąłem decyzję i zakupię coś takiego.
A jak przetestuję, to podzielę się wnioskami :)

A tak poważnie to całkiem fajna rzecz, ale jeżeli chcemy na dłuższą metę mieć dwa startery to warto załatwić drug telefon.

Właśnie dlatego, żeby pozbyć się drugiego telefonu postanowiłem zainwestować w adapter (znaczy... adadpter dual sim a nie taki na starte winyle) :)