PDA

View Full Version : K800i aplikacje i gry niedzialaja:/

k88
07-07-2007, 09:37
Witam . MAm se k800i i od wczoraj nie dzialaja mi gry i aplikacje kiedy probuje wlaczyc jest napisane operacja nie powiodla sie nie mam pojecia co sie satlo a gdy chce zainstalowac nowa gre lub aplikacje mam napisane tosamo operacja nie powiodla sie:/
PRosze o pomoc.

rawilson
07-07-2007, 16:57
k88 zresetuj ustawnia początkowe... jak to nie pomozeto przepuść fona przez SEUS'a

kavior
07-07-2007, 17:13
k88 zresetuj ustawnia początkowe... jak to nie pomozeto przepuść fona przez SEUS'a

nie... ani to ani to nie pomoże... częsty problem posiadaczy k800. na innych forach o tym piszą. Trzeba zmienić FS - bez serwisu się nie obejdzie...

syki
07-07-2007, 21:51
Ten sam problem, zresetowalem ustawienia i dalej nie dziala...Zostaje serwis.

rawilson
07-07-2007, 23:09
kavior a nie mozna użyc seusa?

kavior
08-07-2007, 00:57
nic nie da. trza sflashować cały FS, czego SEUS nie robi [SEUS podmienia tylko kilka plików z FS]. Slyszalem, że po podlączeniu tela trza wejsc w Transfer plików i wtedy zrzucać na karte. Odłączac dopiero po ukonczeniu wgrywania przez Bezpieczne usuwanie sprzętu. Wtedy się na 99.9% nic nie stanie...

Marlon24
15-08-2007, 22:21
Witam . MAm se k800i i od wczoraj nie dzialaja mi gry i aplikacje kiedy probuje wlaczyc jest napisane operacja nie powiodla sie nie mam pojecia co sie satlo a gdy chce zainstalowac nowa gre lub aplikacje mam napisane tosamo operacja nie powiodla sie:/
PRosze o pomoc.\

Nie stety mam ten sam problem. na google niczego sie nie dowiedziałem nowego oprócz tego że trzeba pójść do serwisu. I tak też zrobie.
Pozdrawiam

the bill
16-08-2007, 06:52
ja miałem sytuacje, że multimedia były i działały, a gry i aplikacje stanęły okoniem - format karty pomógł [oczywiście prędzej skopiowałem całą kartę] :wink:

rammiro
16-08-2007, 22:25
Taki problem jest spowodowany wyciągnięciem karty pamięci w trakcie gdy mamy włączone jakies aplikacje w javie i sa one zapisane na karcie.

Jedyne rozwiązanie to wgranie samemu soft lub oddanie do serwisu i czekanie kilka tyg...

zyzoo
18-10-2007, 14:24
a nie wiecie ile taka zmiana softu moze kosztowac w serwisie??!! :( szukalem rowniez softu do sciągniecia w internecie i nie moge znalesc:(:(

kavior
18-10-2007, 16:02
1. topsony.com
2. iprotebe.cz
3. se.sgh.ru

ps. ten drugi i trzeci za darmo : ) tylko trza się zarejestrować

zyzoo
20-10-2007, 12:06
dzieki za stronke z softami :D sciagnoolem juz softa ale teraz mam problem jak go wgrac na kome :( w internecie nic nie znalazlem jak sie to robi :(:(:( wie ktos moze?

sayidos
03-11-2007, 12:02
zeby nie miec juz takich problemow jak kolega w pierwszym poscie powiem jak nalezy odlaczac k800i od kompa. Otóż trzeba po wrzuceniu wszystkiego wejsc Moj komputer, znalezc dysk wymienny o nazwie PHONE prawy przycis myszy, opcaj wysun. Na telefonie pojawi sie napis w stylu "zerwano polaczenie USb teraz mozesz bezpiecznie odlaczyc telefon" W ten sposob napewno nie popsujemy softa :)

mateuszek_mati
10-11-2007, 12:01
a nie wiecie ile taka zmiana softu moze kosztowac w serwisie??!!... (
Jesli nie masz gwarancji na telefon(0z tylko czekasz okoo 2 tygodni aż ci to zrobią w serwisie SE) to okolo 40-50z ...Wiem bo wymieniaem soft 3 dni temu ;]
Pozdrawiam ;]

bbgvaut
11-11-2007, 15:07
Witam, ja mam ten sam problem. Tyle, że ja wiem dlaczego mi gry i aplikacje nie działają. Szczerze to przez pomyłkę wyrzuciłem 2 pliczki, które były bezpośrednio w file managerze. Jeśli ktoś mógłby mi podać nazwy tych plików albo rzucić je na jakąś up-loadową stronkę byłbym wdzięczny. Zmieniam tel za jakieś 4 dni na inny, ale wiadomo, że 2 tel mi nie potrzebne a niesprawnego nie sprzedam :P
Pozdrawiam