View Full Version : K800i aplikacje i gry niedzialaja:/
Witam . MAm se k800i i od wczoraj nie dzialaja mi gry i aplikacje kiedy probuje wlaczyc jest napisane operacja nie powiodla sie nie mam pojecia co sie satlo a gdy chce zainstalowac nowa gre lub aplikacje mam napisane tosamo operacja nie powiodla sie:/
PRosze o pomoc.
rawilson
07-07-2007, 16:57
k88 zresetuj ustawnia początkowe... jak to nie pomozeto przepuść fona przez SEUS'a
k88 zresetuj ustawnia początkowe... jak to nie pomozeto przepuść fona przez SEUS'a
nie... ani to ani to nie pomoże... częsty problem posiadaczy k800. na innych forach o tym piszą. Trzeba zmienić FS - bez serwisu się nie obejdzie...
Ten sam problem, zresetowalem ustawienia i dalej nie dziala...Zostaje serwis.
rawilson
07-07-2007, 23:09
kavior a nie mozna użyc seusa?
nic nie da. trza sflashować cały FS, czego SEUS nie robi [SEUS podmienia tylko kilka plików z FS]. Slyszalem, że po podlączeniu tela trza wejsc w Transfer plików i wtedy zrzucać na karte. Odłączac dopiero po ukonczeniu wgrywania przez Bezpieczne usuwanie sprzętu. Wtedy się na 99.9% nic nie stanie...
Marlon24
15-08-2007, 22:21
Witam . MAm se k800i i od wczoraj nie dzialaja mi gry i aplikacje kiedy probuje wlaczyc jest napisane operacja nie powiodla sie nie mam pojecia co sie satlo a gdy chce zainstalowac nowa gre lub aplikacje mam napisane tosamo operacja nie powiodla sie:/
PRosze o pomoc.\
Nie stety mam ten sam problem. na google niczego sie nie dowiedziałem nowego oprócz tego że trzeba pójść do serwisu. I tak też zrobie.
Pozdrawiam
the bill
16-08-2007, 06:52
ja miałem sytuacje, że multimedia były i działały, a gry i aplikacje stanęły okoniem - format karty pomógł [oczywiście prędzej skopiowałem całą kartę] :wink:
Taki problem jest spowodowany wyciągnięciem karty pamięci w trakcie gdy mamy włączone jakies aplikacje w javie i sa one zapisane na karcie.
Jedyne rozwiązanie to wgranie samemu soft lub oddanie do serwisu i czekanie kilka tyg...
a nie wiecie ile taka zmiana softu moze kosztowac w serwisie??!! :( szukalem rowniez softu do sciągniecia w internecie i nie moge znalesc:(:(
1. topsony.com
2. iprotebe.cz
3. se.sgh.ru
ps. ten drugi i trzeci za darmo : ) tylko trza się zarejestrować
dzieki za stronke z softami :D sciagnoolem juz softa ale teraz mam problem jak go wgrac na kome :( w internecie nic nie znalazlem jak sie to robi :(:(:( wie ktos moze?
zeby nie miec juz takich problemow jak kolega w pierwszym poscie powiem jak nalezy odlaczac k800i od kompa. Otóż trzeba po wrzuceniu wszystkiego wejsc Moj komputer, znalezc dysk wymienny o nazwie PHONE prawy przycis myszy, opcaj wysun. Na telefonie pojawi sie napis w stylu "zerwano polaczenie USb teraz mozesz bezpiecznie odlaczyc telefon" W ten sposob napewno nie popsujemy softa :)
mateuszek_mati
10-11-2007, 12:01
a nie wiecie ile taka zmiana softu moze kosztowac w serwisie??!!... (
Jesli nie masz gwarancji na telefon(0z tylko czekasz okoo 2 tygodni aż ci to zrobią w serwisie SE) to okolo 40-50z ...Wiem bo wymieniaem soft 3 dni temu ;]
Pozdrawiam ;]
Witam, ja mam ten sam problem. Tyle, że ja wiem dlaczego mi gry i aplikacje nie działają. Szczerze to przez pomyłkę wyrzuciłem 2 pliczki, które były bezpośrednio w file managerze. Jeśli ktoś mógłby mi podać nazwy tych plików albo rzucić je na jakąś up-loadową stronkę byłbym wdzięczny. Zmieniam tel za jakieś 4 dni na inny, ale wiadomo, że 2 tel mi nie potrzebne a niesprawnego nie sprzedam :P
Pozdrawiam