View Full Version : Pare pytan :D
marmax88
07-07-2007, 10:28
Czesc wczoraj znalazlem k750i jest bardzo fajny dowiedzialem sie ze gosc ktory go mial nie zglosil go ze zgubil. Czy moge wgrac jakies pacze lub softa przez kabel który otrzymalem z plusa??? Prosze o doklady opis czynnosci.
Czy moze mnie namierzyc policja???? Ten tel nie ma umts wiec chyba mnie nie zlapia??? :roll: Wczesniej mialem motorole e398 i softa wgrywalem sobie co tydzien innego :)
karaczan
07-07-2007, 12:01
jak go znalazles to zawsze mozesz sie tlumaczyc. namierzyc zawsze cie moga w pewnym obszarze, musialbys zmienic nr IMEI. lecz tego nie zrobisz bez kabla serwisowego. standardowym mozesz sobie soft zmienic tylko.
Fajnie by bylo znalezc k750 lezace samotnie ;)
Mam nadzieje ze nie zlalazles go u kogos w kieszeni :devil:
marmax88
07-07-2007, 15:52
Ty przerobiles k750i na w 800???? Poprostu kumpel go znalazł wiedzial kogo to jest telefon a on zostawil go na ławce.
marmax88 nie masz się czego bać! Znalazłeś i tyle ! :D Świetna sprawa ! W przyklejonych tematach masz wszystkie wiadomości na temat zmiany softu wgrywania patch-y i driverów! :smile:
Policja :lol: Już bo im się będzie opłacać! Najlepiej go nie pokazuj przez 2 tygodnie aż sprawa ucichnie i masz fona jak ta ''lala' :xD: