View Full Version : manu.ml się nie wgrywa
Wgrałem sobie nowe ikonki i zaczoł mi wyskakiwać błąd "DynamicMenuError" przeczytałem ze jest to związane z uszkodzonym plikiem manu.ml więc po wgraniu starego powinno być ok. Jednak gdy to robie far pokazuje że kompiuje. Wlączam fon i mam to samo i teraz jak wejde do folderu gdzie jest menu wiedzie egrane ikonki ale mimo tego kompiowania nie ma pliku manu.ml. Po prostu ginie po wlączeniu telefonu. Jak to naprawić ?
maniek-07
07-07-2007, 20:05
skasuj wszystko w tym folderze i wgraj jakieś inne... tak po za tym... jak wgrywasz standardowe menu.ml to bez ikonek, tylko menu.ml :!:
Robiłem to wszystko już i nic nie pomaga.
maniek-07
07-07-2007, 20:17
poczekajmy aż się wypowie ktoś kto dłużej w tym siedzi ode mnie, ale troszkę dziwi mnie to :???: spróbuj przez SEUS przeżucić telefon, może też pomóc.
nigdy tego nie robiłem ale poszukam o tym.
Już wiem tobie chodzi o to oficjalne uaktualnienie. Tak już to robiłem.
maniek-07
07-07-2007, 20:49
no to możliwe że zostało Ci wgranie softu :smile: ale jeszcze nie ma co... może ktoś jakoś zaradzi ;) a powiedz, możesz potem wejść do menu jak pojawi Ci się ten komunikat?
rawilson
07-07-2007, 20:53
maz8 wgraj menu przez phone xs lub xs++
manu.ml
O_o może to kwestia tej jednej małej literki... zamiast a powinno być e
maniek-07
07-07-2007, 20:57
ziombel widać nie znasz się... to niema nic do tego :!:
sebolowski
08-07-2007, 10:29
maz8 a usunoles stare ikonki lacznie z manu.ml??
TAK folder jest pusty i wgrywam wtedy nowe.
rawilson
08-07-2007, 12:13
maz8 zrob tak... wykasuj te ikonki, wyjdz z fara, wgraj rest. potem znow łamacza i ikony wrzuc.... powinno byc ok!
zaraz sie załamie :sad: też nie pomaga.
Po prostu ten plik manu.ml ginie po właczeniu telefonu.
Próbowałem wgrać ikony Phone XS
To w okienku gdzie pokazjue te rózne komendy w kółko sie powtarza to samo kończone na waiting for reconnect phone. Gdy to zrobi od nowa lecą te same rzeczy.
Dokładnie to sie cały czas powtarza
http://strony.aster.pl/maz8/Untitled-2.jpg
supel019
08-07-2007, 14:40
zdaje mi sie ze po zmianach nie wyszłes do samej gory za pomoca "..." i nie zapisałes moze na tym polega problem
rawilson
08-07-2007, 17:53
maz8 jak nie mozesz sobie z tym poradzić to wgraj FS od nowa - ale tylko to!