View Full Version : mam problem po wgraniu softa
mam taki problem po wgraniu softa "configuration error.please contact your nerwork operator or service centre."
jak moge zrobic
wgraj customizację od nowa.
drogi kolego nieczaje co to jest i skad to wziasc niespotkałem sie z takim czyms pomożesz
edit:
custom files:
K750 znalazłem takie cos czy to jest to
edit2:
a długo sie to wgrywa bo mi leci ze 5 minut
tak to to, ale jeśli masz softa od w800 to custom też od w800 musi być.
wgrywa się do FS/tpa/preset/custom jeśli napiszesz że nie wiesz gdzie jest fs chyba mnie szlag trafi.
jeee, trzy posty pod rząd - gościu jesteś moim idolem.
acha oki
edit:
tylko niewiem jak to wgrac czy przez fara
edit2:
oki już wiem
dzieki wielkie
fuka14, za te 2x 3x posty pod rząd [xD] powinienem dać Ci warna. Ale mam dobry humor to Cie tylko upomne słownie :devil:
wgrałem softa te pliki kustom i dalej wyskakuje bład konfiguracji wiecie może co zrobic
rawilson
10-07-2007, 22:34
fuka14 nie wgrałes... spróbuj jeszcze raz...
karaczan
11-07-2007, 00:16
mozliwe ze zaciagal softa ktory mial patch na pliki customize na karcie pamieci ;)
tez sie kiedys na to nacialem :P
a co sie do tego nabluznilem... ;)
tu masz linka do patcha:
http://uploader.pl/?d=2795D6BB1
przy jego wgrywaniu zaznacz w okienku remove patch
jak wgrales pliki custom tam gdzie trzeba a nie dziala to to powinno ci pomoc ;)
supel019
11-07-2007, 02:34
zrob to gflashem to sie uda bez problemu tzn powinno :P
karaczan
11-07-2007, 08:24
co sie uda?? wgrac custom?? watpie ;)
custom to farem :P
maarek69
11-07-2007, 14:00
karaczan pliki kustomizacyjne równie dobrze można wgrać na kartę pamięci przecież...
Wystarczy wejść w dysk wymienny i od razu na pierwszej ,,stronie" utworzyć plik ,,custom" i tam wrzucić same pliki kustomizacyjne:D
Sam tak mam, bo jak wrzuccałem FAR'em to mi nie działało i taki sam komunikat się wyświetlał jak założycielowi tego tematu ;-)
karaczan
11-07-2007, 16:27
jak kto lubi ;)
ja dalem rozwiazanie na custom w telefonie bo na karcie pamieci to mi moga mp3 zalegac a nie pliki "systemowe" ;)
zostalo mi to po samsungu ktory po przenosinach kilku plikow na karte SD wyraznie zamulal, doczytujac menu np. niewiem jak sie do tego ma SE i karty MS ale, przezorny zawsze ubezpieczony ;)
dlatego wszystko trzymam na fonie :P