View Full Version : 2 problemy z K750i
damiannn7
20-07-2007, 13:07
1. Kiedy przesyłam coś z pamięci telefonu do komputera przez kabelek USB, wyświetlacz telefonu miga i jakby "wariuje".
2. Zauważyłem, że co jakiś czas samoczynnie zmienia mi się ustawienie wygaszacza - sam się włącza, mimo iz go wyłączyłem. Dzieje się tak najprawdopodobniej za każdym razem po podłączeniu telefonu do komputera.
Czy to normalne? Z góry dziękuję za odpowiedzi
rawilson
20-07-2007, 13:15
1. Kiedy przesyłam coś z pamięci telefonu do komputera przez kabelek USB, wyświetlacz telefonu miga i jakby "wariuje".
tak juz jest...
2. Zauważyłem, że co jakiś czas samoczynnie zmienia mi się ustawienie wygaszacza - sam się włącza, mimo iz go wyłączyłem. Dzieje się tak najprawdopodobniej za każdym razem po podłączeniu telefonu do komputera.
chyba odwrotnie... wygaszacz masz na karcie pamieci? jesli tak to wrzuc go do pamieci fona... problem ustapi...
maciejka1990
20-07-2007, 14:34
damiannn7 napisał:
tak juz jest...
No ja bym tak nie powiedział..... :roll: u mnie normalnie da się pracowac na telefonie przy podłączonym kabelku, oczywiście oprócz przeglądania tego, co jest na karcie....
pabul_77
20-07-2007, 14:41
rawilson napisał:
damiannn7 napisał:
tak juz jest...
No ja bym tak nie powiedział..... Rolling Eyes u mnie normalnie da się pracowac na telefonie przy podłączonym kabelku, oczywiście oprócz przeglądania tego, co jest na karcie....
U mnie też da się normalnie pracować ;) to występuje tylko przy przesyłaniu plików. Możesz sprawdzić.
rawilson
20-07-2007, 16:44
no tak przy przesyłaniu ale tylko z pamieci fona na kompa... jak z karty to jest normal... i jak jest tylko podpiety to tez!