PDA

View Full Version : Nie widac zdjec zapisanych na telefonie :(

FilipK
22-07-2007, 22:19
Czesc, jestem po raz pierwszy na tym forum i widze, ze to prawdziwa kopalnia wiedzy dotyczaca K750i ;). Mozliwe, ze podobny temat byl poruszany, jednak nie mam juz sily na szukanie po przejrzeniu mnostwa innych tematow :D.
Problem polega na tym, ze po podlaczeniu telefonu do komputera nie widac wiekszosci zdjec, ktore sie na nim znajduja (sa one zapisane w wiekszosci w pamieci telefonu). Z ok. 60 zdjec w folderze jest moze 5. Co moze byc przyczyna? Wczesniej nie mialem tego typu problemow, zawsze widzial wszystkie zdjecia. :roll:
Licze na to, ze ktos mi pomoze w rozwiazaniu problemu :).
Pozdrawiam

dex_adm
22-07-2007, 22:28
Przed podłączeniem phona do kompa pliku z folderu 'zdjęcia z aparatu' musisz przenieść gdzie indziej-wtedy bez problemu wszystko zgrasz.. :smile: Inaczej chyba nie da rady :crazy:

hexman_03
23-07-2007, 10:17
poprostu wszystkie zdjecia masz zapisane w pamieci teleofnu i jak podlaczasz telefon to widzi Twoja karte pamieci... a zdjec z teefonu nie

maarek69
23-07-2007, 10:51
poprostu wszystkie zdjecia masz zapisane w pamieci teleofnu i jak podlaczasz telefon to widzi Twoja karte pamieci... a zdjec z teefonu nie
Pamiec telefonu widzimy przez programy stworzone do tego przeciez...

Albo na odwrot...
Jak podłaczysz telefon pod kabel to z poziomu telefonu nie zobaczysz zapisanych na karcie elementow...

FilipK
23-07-2007, 12:57
Faktycznie, rozwiazanie bylo dosyc oczywiste :lol: . Nie mniej jednak zapomnialem o tym... Dzieki za pomoc!
Pozdrawiam